Dagboek Influencer Rose Beeld Getty Images
Dagboek Influencer RoseBeeld Getty Images

Dagboek van influencer Rose: ‘Ik word gek van het idee van jou met andere vrouwen’

Wat voorafging: Rose laat zich helemaal gaan tijdens carnaval en belandt bij een wildvreemde in bed. Ze heeft spijt.

“Rosanne, is er iets ergs gebeurd?” Jesse had megabezorgd geklonken toen ik hem om half vier ’s nachts had gebeld. Op het moment dat hij opnam, had ik al spijt. Ik kon verdorie iederéén bellen, mijn vriendinnen in Breda, mijn ouders, een taxi... maar in een impuls had ik het nummer van degene die ik leuk vond uitgekozen, terwijl ik net was gevlucht uit het appartement van een andere gast.

Jesse moet me vast een dronken idioot hebben gevonden toen ik half huilend zei: “Ik wil geen seks met iemand anders, ik wil alleen jou.” “Lieverd, heeft iemand je iets aangedaan?” reageerde hij, waardoor ik alleen maar harder was gaan huilen. Nee, niemand had me iets aangedaan, ik had mezélf dit aangedaan, besefte ik, maar ik kon alleen maar stamelen: “Ik wil naar huis.”

“Stuur me je locatie, ik haal je op,” zei Jesse. Weggekropen in de enorme tulen rok van mijn trouwjurk had ik anderhalf uur zitten wachten tot hij daadwerkelijk vanuit Amsterdam voor kwam rijden. Ik zag hem schrikken, maar dat kan ook van al het nepbloed zijn geweest. Hij zei echter niks, sloeg zijn jas om me heen en plantte me naast hem op de stoel die hij naar achteren had geklapt. Ik moet meteen in slaap zijn gevallen, want ik werd pas wakker toen hij een poging deed om me met jurk en al zijn huis in te tillen.

Nadat ik dat smerige, naar bier ruikende gedrocht uit had gekregen, was ik in een oud T-shirt van hem in slaap gevallen en om twaalf uur ’s middags wakker geworden.Nu zit ik aan een omeletje met kaas, dat hij speciaal voor mij heeft gebakken. “Jesse, ik schaam me zo,” begin ik, “ik heb vast allemaal gekke dingen gezegd.” Hij komt naast me op het bed zitten en zegt: “Alleen maar dat je van me houdt en met me wil trouwen in die gore jurk.”

Ik kijk hem verschrikt aan en zie dan een lach op zijn gezicht verschijnen. “Nee joh, ik loop je te pesten,” zegt hij dan. “Vertel nu eens wat er echt gebeurd is, je bent toch niet gedwongen tot iets wat je niet wilde?” “Nee, nee,” ik schud snel mijn hoofd, “er is niks gebeurd. Nou ja, bijna niks.”Ik vertel hem dat mijn zus me had lopen opjutten om een onenightstand te proberen en durf Jesse niet aan te kijken als ik de avond beschrijf.

“Ik kon het niet; ik wil geen seks met iemand voor wie ik geen gevoelens heb. Ik weet dat wij hebben afgesproken hier geen label aan te hangen. Maar ik wil helemaal niet scharrelen met allerlei gasten. En ik word gek van het idee van jou met andere vrouwen.” Ik gooi het er allemaal uit. Halverwege onderbreekt Jesse me door zijn hand op mijn mond te leggen. En dan zegt hij iets wat ik never nooit had verwacht...

Over Rose

Naam Rose

Leeftijd 29 jaar

Beroep influencer

Relatie nee

Deze column van Rose komt uit Flair 09-2023. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden