Dagboek Influencer Rose Beeld Getty Images
Dagboek Influencer RoseBeeld Getty Images

Dagboek van influencer Rose: ‘Ik durf nu met zekerheid te zeggen dat dit de beste seks ever was’

Wat voorafging: Rose heeft tegen Jesse gezegd dat ze helemaal niet wil scharrelen, ze wil alleen hem.

“En toen zei hij: ‘Dan hangen we er toch gewoon wél een label aan.’” Ik zit samen met mijn vriendin Noor te lunchen bij ons favoriete tentje Wild and the Moon en heb haar net verteld hoe Jesse me had opgehaald na die dramatische carnavalsnacht. En dat ik hem zo ongeveer de liefde had verklaard. Eindelijk had ik gezegd wat ik voelde en niet wat mijn omgeving – die vindt dat ik me niet zo snel weer in een relatie moet storten – me steeds in mijn hoofd prentte. En hij reageerde zo lief.

“Dus nu hebben jullie vaste verkering?” Noor zegt het met een enthousiasme dat ik van haar, de scharrelkoningin, niet had verwacht. “Nou nee,” antwoord ik, “dat gaat wel heel snel. Maar we gaan wel kijken of het écht iets kan worden. En we zijn nu exclusief, ik heb dus wel een vriendje, soort van.” Ik denk terug aan de rest van de dag die we samen in bed hadden doorgebracht en durf nu met zekerheid te zeggen dat dit de beste seks ever was.

Het enige jammere waren de pissige berichtjes van mijn zus, die ’s ochtends wakker was geworden naast haar carnavalsscharrel en besefte dat ik vertrokken was. ‘Waarom heb je me alleen achterlaten, hij had wel een seriemoordenaar kunnen zijn’ had ze met veel gevoel voor drama geappt. ‘Schat, ik zag je niet heel erg lijden’ stuurde ik terug. Zeventien appjes later begreep ze gelukkig hoe ellendig ik me had gevoeld. Het had haar carnavalspret niet verpest, want de avond erna had ze alweer een nieuwe ‘grote liefde’ opgedaan. ‘Zussie, je weet niet wat je mist, er loopt zo veel lekkers rond’ appte ze halfdronken. Maar ik wist wel wat ik miste...

“Wat zit je nu stom te smilen, was hij zó goed?” Noor geeft me een stomp en ik begin te blozen. “Zullen we mimosa’s bestellen om het te vieren,” stel ik voor.

“Nou nee, ik probeer eventjes gezond te doen, ik heb zo veel gedronken de laatste tijd,” zegt ze. Ik kijk haar verbaasd aan. Noor drinkt nooit níet. Ze vertelt dat ze veel over haar leven heeft nagedacht en beseft dat ze ‘te weinig geaard is’. “Ik voel me zo leeg de laatste tijd en mijn therapeut zeg dat ik te veel bezig ben met de buitenkant en te weinig met wat er echt toe doet. Zoals onze vriendschap. Ik realiseer me nu pas hoeveel jij voor me bent gaan betekenen en misschien heb ik niet genoeg geluisterd naar wat echt belangrijk is voor jou.” Ik weet niet wat ik hoor en ik geef haar een knuffel. “De nieuwe Noor bevalt me wel,” grap ik.

Dan zegt ze: “Ik wilde je vragen om volgende week met mij mee te gaan naar een belangrijke afspraak, maar ik wil je dan pas vertellen wat het is. Kun je woensdag om kwart over twee?”

Over Rose

Naam Rose

Leeftijd 29 jaar

Beroep influencer

Relatie nee

Deze column van Rose komt uit Flair 10-2023. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden