Wát een verschil: afgevallen Joey uit 'De Bachelorette' deelt voor- en nafoto van transformatie lichaam Beeld nbsp
Wát een verschil: afgevallen Joey uit 'De Bachelorette' deelt voor- en nafoto van transformatie lichaamBeeld nbsp

Wát een verschil: afgevallen Joey uit 'De Bachelorette' deelt voor- en nafoto van transformatie lichaam

Joey is in 'De Bachelorette' vastberaden om het hart van Gaby Blaaser (34) te veroveren. En de 25-jarige kandidaat is al goed op weg: hij heeft zelfs al gezoend met de actrice. Tijdens hun eerste date vertelde de deelnemer openhartig over zijn verleden, toen hij een stuk zwaarder was. Op Instagram brengt hij nu zijn lichaamstransformatie in beeld, en die is behoorlijk indrukwekkend te noemen.

'De Bachelorette'-Joey afgevallen

Dat Joey uit De Bachelorette een afgetraind lichaam heeft, staat vast. Maar hij heeft er niet altijd zo uitgezien, zo gaf hij eerder al toe aan Gaby. Op een moment woog hij honderd kilo en werd hij gepest om zijn uiterlijk. De kandidaat deelt nu een foto van die tijd. "Dit is toen ik een heel stuk groter was en veel onzekerder was over mezelf", schrijft hij erbij. "Na een burn-out gooide ik het roer om. Bodybuilding heeft me echt geholpen in het vinden van zelfvertrouwen en is een motivatie in alles wat ik doe. Deze foto is van vier tot vijf jaar geleden. Ik hou deze foto om mezelf te blijven motiveren. Het zijn nieuwe tijden en ik heb nieuwe doelen voor mezelf gesteld. Ik zal hard werken om ze te bereiken."

Knop om

Zolang als hij zich kon herinneren, kreeg Joey vervelende opmerkingen naar zijn hoofd geslingerd vanwege zijn lijf. "Ik was niet gelukkig met wie ik was en werd gepest met mijn gewicht. Vanaf toen is de knop omgegaan en heb ik actie ondernomen. Niet voor iemand anders maar voor mezelf!", laat hij weten. Zich schamen om de foto uit de oude doos doet Joey niet. "Ik ben trots op wat ik heb bereikt en het heeft me gemaakt tot de zelfverzekerde man die ik nu ben."

De tekst gaat verder onder de posts.

Bekende koppen

Hoewel het voor de meeste mannen een compleet nieuwe ervaring is om zoveel camera’s op hun snoet te hebben, zitten er ook kandidaten tussen die het al eens eerder meegemaakt hebben. Zo kun je Chris en Ritchie uit De Bachelorette al kennen van televisie, maar zij blijken niet de enige twee te zijn. Oók Jordy heb je al eens voorbij kunnen zien komen. Hij is - nét als zijn moeder - geen onbekende van de Nederlandse televisie.

Lees ook Kandidaten, pak maar vast in: gaat 'bachelorette' Gaby ervandoor met presentator Rick Brandsteder?

De Bachelorette

In De Bachelorette gaat Gaby Blaaser (33) op zoek naar de liefde. Op een romantische droomlocatie in Zuid-Afrika leerde Gaby in vier weken tijd een groep van achttien vrijgezelle mannen kennen. Via de bekende ‘rozenceremonie’ viel er iedere week een kandidaat af. Een “emotionele rollercoaster”, zo omschrijft Gaby de opnameperiode. “Het was op dat moment mijn hele leven. Je krijgt snel een band, en dan komt er ook heel snel gevoel”, aldus de voormalig GTST-actrice tegenover BuzzE. Afscheid nemen van een van de kandidaten viel haar dan ook zwaar. “Dat zijn moeilijke beslissingen die je moet nemen. Ik droomde daar ook heel veel over.” Zonder te verklappen wat het eindresultaat is, heeft het Bachelorette-avontuur haar hoe dan ook iets opgeleverd. “Ik ben een rijker en mooier mens geworden. Ik durf mensen nu veel meer toe te laten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: still, Instagram

Carolien Tsaonbsp

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden