Snif! Deze 6 series zenden hun laatste seizoen uit in 2017 Beeld
Snif! Deze 6 series zenden hun laatste seizoen uit in 2017

Snif! Deze 6 series zenden hun laatste seizoen uit in 2017

We hebben 2016 nog maar net vaarwel gezegd, of we moeten 2017 al beginnen met slecht nieuws. Want hoewel we zouden willen dat onze favoriete series voor eeuwig zouden doorgaan, moet er aan alle mooie liedjes een einde komen. Zo ook aan de onderstaande series, die in 2017 hun laatste seizoen zullen uitzenden.

Girls

null Beeld

Televisienetwerk HBO kondigde voor de start van het vijfde seizoen van Girls al aan dat de show zou eindigen na het zesde seizoen. De laatste afleveringen gaan van start op zondag 12 februari.

Pretty Little Liars

null Beeld

Een jaar geleden kondigde Freeform het laatste seizoen van Pretty Little Liars al aan, maar het duurt nog wel even voor we definitief afscheid moeten nemen van de liars. De eerste tien afleveringen van het zevende seizoen verschenen al in juni, juli en augustus, maar de laatste tien afleveringen laten nog even op zich wachten. Met titels als 'Farewell, My Lovely' en 'Till Death Do Us Part' zijn wij er niet zeker van of de serie, die terug van start gaat op 18 april, een happy ending zal hebben.

The Vampire Diaries

null Beeld

Vele fans dachten dat The Vampire Diaries zou eindigen na het vertrek van actrice Nina Dobrev in 2015, maar de populaire serie kreeg nog een zevende en achtste seizoen. Het eerste deel van het laatste seizoen ging al van start in oktober, maar op 13 januari keren Damon en Stefan terug voor de laatste afleveringen ooit.

Bones

null Beeld

Bones is een van de langstlopende series ooit en ziet binnenkort zijn twaalfde en laatste seizoen op televisie verschijnen. Terwijl vele fans vreesden dat de serie op het einde van het vorige seizoen al gecanceld zou worden, kreeg Bones van televisiezender Fox een Hail Mary pass, wat ervoor zorgt dat de show de kans krijgt om op een mooie manier af te sluiten, hopelijk een manier die de fans antwoorden geeft. De laatste afleveringen gaan op dinsdag 3 januari van start.

Teen Wolf

null Beeld

De cast van Teen Wolf heeft in juli al bekend gemaakt dat de show geen zevende seizoen zal krijgen. Tijdens hun bezoekje aan Comic Con vertelden ze de fans met tranen in de ogen dat het zesde seizoen - dat in november al van start ging - het laatste zou zijn.

Grimm

null Beeld

Grimm was voor een lange tijd een van de meest populaire Amerikaanse series op vrijdagavond, maar NBC maakte in augustus al bekend dat de kijkcijfers er flink op achteruit waren gegaan en dat de serie geen vervolg meer zou krijgen. Het zesde en laatste seizoen gaat in première op vrijdag 6 januari.

Lees ook:

Beelden: Pinterest

Laura Massoels

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden