OMG! Krijgt Pretty Little Liars dan toch nog een vervolg? Beeld
OMG! Krijgt Pretty Little Liars dan toch nog een vervolg?

OMG! Krijgt Pretty Little Liars dan toch nog een vervolg?

Hoe hard we het ook zouden willen ontkennen, het einde van Pretty Little Liars is in zicht. De cast en crew reizen momenteel door Amerika voor een afscheidstour en daar werden blijkbaar al enkele dingen verklapt over de laatste 10 afleveringen. Zo zou seizoen 7B misschien niet het einde zijn van onze favoriete serie.

We weten al wat jullie nu denken.. Komen we dan in april niet te weten wie A.D. is? Jawel hoor, maar producer Marlene King vertelde dat ze het einde open hebben gelaten zodat er de mogelijkheid is om ooit terug te komen. Niet onmiddellijk, niet na twee jaar, maar misschien wel later. "Ik heb het gevoel dat we sowieso een weg terug zullen vinden, waarbij de meisjes en de rest van de cast terug samen zullen zijn", zei ze tijdens een van de interviews.

Er werden tijdens de afscheidstournee nog enkele hints en spoilers verklapt en die zetten wij natuurlijk graag op een rijtje.

1. In het tweede deel krijgen de fans wat ze willen

"Deze laatste tien afleveringen kun je omschrijven als een liefdesbrief aan de fans", zei Marlene King. "De prioriteit in seizoen 7 was om iets terug te geven aan de fans die sinds het begin zijn trouw gebleven aan de show." De fans geven wat ze willen, betekent dus ook dat we eindelijk alle antwoorden op onze vragen zullen krijgen. "Elk antwoord dat je ooit gewild hebt, zal je krijgen", zei actrice Shay Mitchell, die in de show Emily Fields speelt. "Buiten 1 antwoord, namelijk hoe de moeders allemaal uit de kelder zijn geraakt, maar ook dat wordt besproken."

2. Op romantisch vlak komt alles goed

"Ik denk dat de koppels die samen horen, ook degelijk terug bij elkaar zullen komen," verklapte King al een beetje. Vele fans hopen op een huwelijk voor Hanna en Caleb, maar dat moeten we dus nog even afwachten. Marlene King zei wel dat er een aantal verrassingen zouden zijn op romantiek vlak, dus rare voorspellingen zoals een relatie tussen Emily en Mr. Fitz zijn nog steeds mogelijk.

via GIPHY

3. Er zal opnieuw een tijdsprong zijn

Voor dat de show (voorgoed?) eindigt, krijgen we ook nog een blik op de toekomst. Zo springen de regisseurs op een bepaald moment opnieuw een jaar vooruit en zullen we dus zien waar onze favoriete personage dan in het leven staan. Ook zullen ze de flash-forward van Alison in haar klaslokaal volledig uitleggen in de laatste afleveringen.

4. Er zal ook gezongen worden

In 2016 verschenen er steeds meer musical-afleveringen in onze favoriete series, en ook Pretty Little Liars krijgt een muzikale toevoeging. "We hebben een manier gevonden om een musical-aflevering toe te voegen in het laatste deel", zei producer Oliver Goldstick. "Alle castleden hebben een verborgen talent, dat zingen blijkt te zijn, dus het zou stom zijn om dat niet te gebruiken."

5. Alison wordt vergeven

De andere Liars gaan haar alleszins beter begrijpen. "Ik denk dat er een verlossing zal komen in haar verhaal", zei Goldstick. "De andere Liars gaan te horen krijgen wat ze allemaal heeft meegemaakt en eindelijk begrijpen waarom ze de dingen heeft gedaan die ze gedaan heeft."

Een extra cadeautje verscheen gisterenavond op de Facebookpagina van Pretty Little Liars. Daar kan je namelijk al een eerste minuut van de nieuwe afleveringen bekijken. Je kan het hier bekijken.

via GIPHY

Lees ook:

Laura Massoels

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden