Nostalgie! Tina bestaat maar liefst 55 jaar! Beeld
Nostalgie! Tina bestaat maar liefst 55 jaar!

Nostalgie! Tina bestaat maar liefst 55 jaar!

Voel jij je al oud? Toen wij hoorden dat tijdschrift Tina vandaag maar liefst 55 (!) kaarsjes mag uitblazen, moesten we wel even slikken. Wat een nostalgie om alle covers van Tina's door de jaren heen te zien!

Het is vandaag maar liefst 55 jaar geleden dat het allereerste nummer van tijdschrift Tina verscheen. Deze week verschijnen er twee speciale Tina’s: één feestnummer en één bewaarnummer voor abonnees, gemaakt door 55 lezeressen.

Deze 55 lezeressen kwamen een dag langs op de redactie en dachten mee over de inhoud van deze bijzondere editie. Ze verzonnen quizzen en interviewvragen, losten een Oh jee! Wat nou?-probleem op en bepaalden wie er op de poster kwam. Overal in deze Tina is terug te zien wie de keuze heeft gemaakt. Een aantal geluksvogels is zelfs omgetoverd tot stripfiguur of schittert als covermodel!

Lees ook De vlag kan uit: déze kinderen van BN’ers zijn geslaagd!

Jubileumnummer met 55 prijzen

Madelief Broos, Gioia Parijs en Anique Dreamon van Tina’s Sterrenteam sieren de cover van het jubileumnummer. In deze editie vindt de lezer de leukste weetjes over Tina door de jaren heen en blikken beroemde sterren - zoals Sterre Koning, Rutger Vink en Flemming Viguurs - terug op interviewvragen van jaren geleden. Bovendien trakteert Tina op 55 toffe prijzen.

De jubileumeditie van Tina is op donderdag 9 juni verschenen, en is zowel online als bij de bekende verkooppunten verkrijgbaar. Het bewaarnummer, gemaakt door lezeressen, is exclusief voor abonnees beschikbaar.

Gefeliciteerd Tina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Evelien de Vries

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden