Kijkers 'Beste Zangers' onder de indruk: Sanne Hans verrast Diggy Dex én fans met rap Beeld nbsp
Kijkers 'Beste Zangers' onder de indruk: Sanne Hans verrast Diggy Dex én fans met rapBeeld nbsp

Kijkers 'Beste Zangers' onder de indruk: Sanne Hans verrast Diggy Dex én fans met rap

De donderdagavond staat sinds vorige week weer in het teken van 'Beste Zangers', dat tijdens iedere aflevering Twitter weet doen te ontploffen. De eerste uitzending van het seizoen leverde vooral geëmotioneerde reacties op, terwijl kijkers gisteren massaal lieten weten diep onder de indruk te zijn van Sanne Hans (35). De zangeres, ook wel bekend als Miss Montreal, bracht namelijk een rap ten gehore en harkte daarmee heel wat complimenten binnen.

Avond van Diggy Dex

In de nieuwste aflevering van Beste Zangers staat Diggy Dex (40), de rapper die in het echt Koen Jansen heet, in het middelpunt van de belangstelling. Hij mag zich een avond lang laten verrassen met covers van zijn nummers en andere liedjes die bijzonder voor hem zijn.

Sanne Hans rapt in 'Beste Zangers'

Sanne Hans besluit voor de gelegenheid een groot risico te nemen. De zangeres kiest er namelijk voor om het nummer Viervoeters van Extince, de jeugdheld van Diggy Dex, te rappen. Voorafgaand aan het optreden vertelt de blondine dat ze het zichzelf graag moeilijk maakt en het heel spannend vindt, maar het tóch gaat doen. "Ik heb er echt spijt van en ik ga het hierna ook nooit meer doen, maar ik wilde laten zien: als stotteraar heb je het echt zwaar maar als dit enigszins voor vijftig procent lukt, ben ik echt apetrots", aldus Miss Montreal.

De tekst gaat verder onder de video.

Complimenten

Het lef van Sanne wordt beloond met alleen maar lovende woorden. Niet alleen Diggy Dex en de andere BN'ers op de bank zijn zichtbaar onder de indruk van de zangeres, óók de kijkers thuis prijzen haar de hemel in. "Nice dit! Zeker trots zijn op jezelf", klinkt een van de vele reacties. Een andere fan kan niet anders dan het daarmee eens zijn en schrijft: "Fantastisch gedaan!"

De tekst gaat verder onder de tweets.

Tranen door Stef Bos

Wie net als vorige week ook weer op een hoop complimenten kan rekenen, is Stef Bos. Hij weet de kijkers wederom tot tranen te roeren, zo blijkt uit alle reacties op Twitter. "Wow, na twee afleveringen Beste Zangers ben ik toch echt wel fan van Stef Bos geworden, hij brengt de tekst van elk lied tot leven", laat iemand weten. Een ander vult aan: "Wanneer Stef Bos zijn boodschappenlijstje voorleest, is het al schitterend."

Lees ook Emotionele aflevering 'Beste Zangers' (en met name optreden Stef Bos) maakt diepe indruk op kijkers

Lied voor niemand anders

In de eerste aflevering van het dertiende Beste Zangers-seizoen bracht Stef een bijzondere versie van Lied voor niemand anders, een hit van Suzan en Freek. Zijn optreden zorgde die avond niet alleen voor tranen bij het zangduo op de bank, maar ook twitterend Nederland was even stil. “Stef Bos verandert in een handomdraai Voor niemand anders van Suzan en Freek in de nieuwe Papa“, was onder meer te lezen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter | Beeld: still, Instagram

Carolien Tsaonbsp

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden