Kijkers 'All You Need Is Love' geraakt door romantisch aanzoek mét optreden van OG3NE Beeld em
Kijkers 'All You Need Is Love' geraakt door romantisch aanzoek mét optreden van OG3NEBeeld em

Kijkers 'All You Need Is Love' geraakt door romantisch aanzoek mét optreden van OG3NE

Heb jij altijd de grootste moeite om het droog te houden bij All You Need Is Love? Dan heb je donderdagavond waarschijnlijk weer snikkend op de bank gezeten, want wat was het een ontroerende aflevering! Kijkers laten op Twitter weten dat ze het vooral bij het aanzoek van Henk en John niet droog konden houden. Hun bijzondere moment werd extra mooi dankzij een spetterend optreden van OG3NE.

Henk wil aanzoek doen

Henk uit Amsterdam en John uit Volendam zijn al acht jaar dolverliefd. Maar tot een huwelijk is het nog nooit gekomen. Daar wil Henk verandering in brengen. Aan Dr. Love Robert ten Brink legt Henk uit: "Ik wil mijn vent ten huwelijk vragen vandaag. Hij heeft mij zelf al een paar keer ten huwelijk gevraagd en daar heb ik toen niet serieus op gereageerd. Hij heeft het twee of drie keer gevraagd toen we aangeschoten waren en terug kwamen van een feestje, in een opwelling. Ik was er toen nog niet echt aan toe en wist het nog niet zo zeker".

In voor- en tegenspoed

Nu weet Henk het wel zeker: "We zijn al zo lang bij elkaar en een betere vent ga ik niet krijgen." Hij vertelt geëmotioneerd dat John er altijd voor hem is: "Mijn moeder is heel plotseling overleden vorig jaar, daar heeft hij mij goed in gesteund. Ik hou gewoon van hem, het is gewoon een goede vent".

OG3NE

John is bouwvakker van beroep en Henk wil hem verrassen in het gebouw waar hij momenteel aan werkt. De twee hebben elkaar ontmoet op een Eurovisie Songfestival-avond en daarom zijn de meiden van OG3NE ingeschakeld om voor en na het aanzoek nummers van het Songfestival te zingen. Hits als Waterloo komen voorbij, maar ook hun eigen liedje Lights and Shadows kan niet ontbreken. Henk heeft een mooie speech voor John voorbereid, waarin hij zijn liefde voor John uit en hem natuurlijk die ene vraag stelt. Gelukkig zegt John volmondig 'ja'.

Lees ook Kijkers 'All You Need Is Love' zijn woest om Bas die zwangere vriendin bedroog

Reacties

Kijkers van All You Need Is Love laten op Twitter massaal weten dat ze het aanzoek én het optreden prachtig vonden en het niet droog hebben kunnen houden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL, Twitter | Beeld: still RTL

Tara Stokdijkem

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden