Mag je je 'Kopen zonder Kijken'-droomhuis meteen weer in de verkoop gooien? Beeld RTL
Mag je je 'Kopen zonder Kijken'-droomhuis meteen weer in de verkoop gooien?Beeld RTL

Good to know: mag je je ‘Kopen Zonder Kijken’-droomhuis meteen weer in de verkoop gooien?

Als je mee mag doen aan Kopen Zonder Kijken, dan ben je een van de uitverkorenen. Koppels moeten namelijk aan bijzondere eisen voldoen om kans te maken. Als jullie die lucky bastards zijn, heb je dus mazzel als een malle. Maar mag je ook gelijk het huis weer doorverkopen?

En levert het wat op?

Huis weer verkopen

Over het algemeen zijn Kopen zonder Kijken-deelnemers razend enthousiast over hun nieuwe droomhuis dat Bob, Alex en Roos voor ze hebben uitgezocht en ingericht. Toch zijn er duo's die niet tevreden zijn met hun huis. Maar mogen zij het huis dan gelijk weer op Funda zetten en verkopen?

Veronica Superguide ging op onderzoek uit om deze prangende vraag te beantwoorden. Als je meedoet aan het populaire huizenprogramma, dan moet je een contract ondertekenen. Uiteraard worden er bepaalde afspraken gemaakt over hoe de huizenzoektocht, verbouwing en inrichting zullen verlopen. Maar er zijn géén strikte afspraken als het gaat om de eventuele verkoop van het huis.

Dus ja, koppels mogen hun huis gewoon zo, hoppatee, weer op de markt gooien. Ideaal, want het huis is mooi verbouwd door bouwdeskundige Bob en professioneel ingericht door interieur-styliste Roos. Waarschijnlijk kun je er nog een aardig centje aan verdienen door het huis te koop te zetten. Extra handig als je het eindresultaat niet écht mooi vindt.

Kopen Zonder Kijken-koppel heeft veel extra budget

‘Een ouwe sok, een suikertante, overal wordt extra budget gevonden’

Ontevreden koppels

Want als je denkt dat alle koppels gelukkig waren met hun huis, dan heb je het mis. Deelnemers Alex en Pien besloten na vijf maanden hun huis alweer te verkopen. Diana en Jeffrey waren al helemaal niet tevreden, ze vonden het huis zo afschuwelijk dat ze al na één dag besloten om het huis weer te verkopen.

Tel uit je winst!

Bron: Veronica Superguide

Merel DuitRTL

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden