'Bachelorette'-Jordy met moeder over moeilijke jeugd: 'Wat ik heb ervaren, zou ik mijn kinderen niet aandoen' Beeld nbsp
'Bachelorette'-Jordy met moeder over moeilijke jeugd: 'Wat ik heb ervaren, zou ik mijn kinderen niet aandoen'Beeld nbsp

'Bachelorette'-Jordy met moeder over moeilijke jeugd: 'Wat ik heb ervaren, zou ik mijn kinderen niet aandoen'

Dat Jordy Jahmal veel bekende familieleden heeft, is inmiddels geen geheim meer. Een daarvan is zijn moeder, met wie hij voor de camera van 'Shownieuws' is verschenen. In het interview doen de twee onder meer een boekje open over de moeilijke jeugd van de 'De Bachelorette'-kandidaat.

Moeilijke jeugd 'De Bachelorette'-Jordy

Alexandra, bekend van Utopia, geeft toe dat de zwangerschap van Jordy niet helemaal gepland was. "Maar ik had zoiets van, het kindje heeft er niet voor gekozen dus het moet gewoon ter wereld komen", begint de blondine. "Onze band was in het begin niet heel erg fijn, omdat ik toen niet zo'n lekker leven had. Toen Jordy wat ouder werd, ben ik met hem gaan zitten en heb mijn excuses aangeboden voor het feit dat ik er niet was in de periode dat hij mij nodig had."

Oók profijt van gehad

Op zijn beurt vertelt Jordy dat die tijd van zijn leven inderdaad niet leuk was, maar hij benoemt ook de andere kant. "Je wordt wel snel man, snel volwassen", aldus de kandidaat van De Bachelorette. "Dat is wel waar ik mijn profijt uitgehaald heb om mezelf te wezen. Maar het stukje liefde voor een kind is heel belangrijk, en ik vind als je een kind opvoedt, moet je dat met z’n tweeën doen."

Emotioneel

Er is één ding dat bij Alexandra in het geheugen gegrift staat. “Ik word er een beetje emotioneel van. Wat mij altijd bijbleef met Jordy, en dat zeg ik hem ook heel vaak, is dat hij als driejarig jongetje voor het raam drie uur lang heeft gestaan, gewoon omdat hij wachtte op papa. Maar papa kwam niet.”

Schouders eronder gezet

Door die nare ervaring is Jordy er in elk geval wel van overtuigd dat hij een "verdomd goede vader" zal worden. "Ik weet hoe het niet moet", zegt hij in het bijzijn van zijn moeder. "En ik weet wel hoe het wel kan. Hoe ik het ervaren heb, dat zou ik mijn kinderen niet aandoen." Hij is trots op waar hij nu staat in het leven. "Ik heb de schouders eronder gezet en geknokt voor wie ik nu ben. Als ik daarop terugkijk, mag ik heel erg trots op mezelf zijn."

Uitstraling en looks voor tv

Ook wordt natuurlijk Jordy's deelname aan De Bachelorette niet onbesproken. “Ik vond altijd al: deze man móét gewoon iets met tv gaan doen. Hij heeft de uitstraling en de looks", zegt Alexandra erover. "Nu is dit programma op zijn pad gekomen en is het toch uitgekomen, wat ik over hem heb gezegd.”

Bekende familie

De moeder van Jordy is niet het enige 'bekende' familielid van Jordy. Sylvana Simons (49) is namelijk de nicht van zijn vader… en óók hem heb je al weleens voorbij kunnen zien komen op de buis. Jordy’s vader deed namelijk met zijn nicht mee aan Dance Dance Dance. In 2015 was het duo in de RTL-show te zien, maar helaas kwam het koppel niet verder dan de derde aflevering.

Lees ook 'De Bachelorette'-Jordy legt uit: dít is de reden waarom hij twee verschillende schoenen droeg naar date met Gaby

De Bachelorette

In De Bachelorette is Jordy een van de succesvollere kandidaten. Hij is namelijk nog steeds in de running om het hart van Gaby Blaaser (34) te veroveren. In de afgelopen aflevering was te zien hoe hij door de blondine mee op date genomen werd. Maar ging hij nou op twee verschillende schoenen naar dat afspraakje toe? Jahmal kwam onlangs met een verklaring. Of een van de deelnemende mannen uiteindelijk als vriend van Gaby huiswaarts is gekeerd vanuit Zuid-Afrika, moet nog blijken. Wél leek de voormalig GTST-actrice laatst te hinten op een succesvol einde.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws.nl, VIVA.nl | Beeld: still, Instagram

Carolien Tsaonbsp

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden