Vrouwengeheimen Beeld Getty Images
VrouwengeheimenBeeld Getty Images

Vrouwengeheimen: ‘Op mijn vrije dag laat ik mezelf naakt begluren’

Ellen (26): “Ik denk dat niemand van mijn familie of vriendinnen zich een voorstelling zou kunnen maken van wat ik doe op mijn vrije dag. En ik moet er niet aan denken dat een bekende van me het ontdekt. Ik loop namelijk poedelnaakt door mijn huis en geniet van iedere seconde.”

“Op zich natuurlijk niks mis mee. Het is mijn eigen huis, maar het is niet alleen het naaktlopen dat me zo opwindt. Tegenover mijn flat is het kantoorgebouw van een verzekeringsmaatschappij en ik zorg ervoor dat de mensen die daar werken me kunnen zien. Mijn luxaflex zet ik op zo’n stand dat je erdoorheen kunt kijken.

Het vrije gevoel van naakt zijn

“Ik doe dit sinds een half jaar. Dat ik naaktlopen in het openbaar lekker vind, heb ik ontdekt door samen met mijn ex te kamperen op naturistencampings. Zijn ouders deden dat al, dus hij is daar mee opgegroeid. Toen ik over de eerste schaamte heen was, vond ik het heerlijk. Dat vrije gevoel. Niks dat knelt of schuurt aan je lichaam.

Naturisme heeft niets met seks te maken. De meeste mensen zijn bloot niet op hun mooist. Zo kijk je niet naar elkaar. Zelf kon ik wel heel opgewonden raken van een zacht briesje, dat een strelend gevoel langs mijn tepels en tussen mijn benen gaf. En als ik merkte dat mannen met iets meer belangstelling dan normaal naar me keken, gaf me dat ook een kick. Heel soms gebeurde het zelfs dat een man zichtbaar opgewonden van me raakte.

Ik sport veel en heb een goed, strak figuur. Zelf vind ik mijn borsten erg mooi. Niet heel groot, cupmaat 80 B, maar ze zijn stevig en mooi rond van vorm. ‘Appelvormig’, zei mijn vriend altijd. Mijn tepels zijn ook perfect, al zeg ik het zelf, Donker, stevig en recht naar voren. Ik heb geen sinaasappelhuid of pukkeltjes en word snel en egaal bruin.”

Naakt voor het raam

“Sinds anderhalf jaar ben ik single en kom ik niet meer op naturistencampings. In de zomer ga ik wel eens naar een naturistenstrand, maar dat is een uur met de trein bij me vandaan en daar heb ik niet altijd zin in. Eigenlijk ontdekte ik bij toeval dat ik het te gek vond om begluurd te worden.

Op een ochtend rende ik vanuit mijn badkamer de woonkamer in om de telefoon te pakken. Ik stond naakt met mijn rug naar het raam en toen ik me al pratende omdraaide, zag ik pas dat ik de luxaflex niet dicht had gedaan. Ik keek recht in de lachende gezichten van drie heren in pak. Eentje stak zijn duim omhoog en een ander tekende een hart op het raam. In plaats van te schrikken, draaide ik nog wat sensueel met mijn heupen. Ik zag ze joelen en binnen de kortste keren stonden er meer mannen én vrouwen voor het raam. Alsof ik een beroemde pin-upgirl was. Waanzinnig geil. Na het telefoontje heb ik een bloesje aangetrokken en de luxaflex dichtgedaan. Maar ik was zo opgewonden geraakt dat ik daarna op bed heb gemasturbeerd.

Het geeft een gevoel van macht, dat ik alleen bepaal hoe en wanneer ik mezelf laat zien. En dat niemand bij me kan komen. Af en toe doe ik een mooi kanten slipje aan of een doorzichtig bloesje. Om de spanning op te voeren. Het liefst draag ik pumps met stiletto hakken. Dan voel ik me super sexy. Ik doe het nooit op vaste tijden, want dan wordt het een sleur.”

Begluurd worden

“Als mijn collega’s en mijn bazen eens wisten waar ik op mijn vrije dag mee bezig ben. Ik ben secretaresse van de raad van bestuur en moet er beschaafd en representatief uitzien. Dus loop ik er altijd keurig gekleed bij. Geen te korte rokjes of diepe decolletés. Soms, als ik achter mijn bureau zit te tikken, zie ik mezelf in mijn hoofd al door mijn huiskamer lopen. Daar raak ik al opgewonden van.

Mijn ATV-dag is heel bijzonder voor me geworden. Ik kijk er echt naar uit. Het is niet meer zo dat de mannen zich voor het raam verdringen, maar er staan er altijd wel een paar te kijken. Soms kom ik wel eens mannen tegen die me herkennen. Ze kijken me dan vaak doordringend aan en knipogen of glimlachen naar me.

Vorige week kreeg ik een briefje in mijn handen geduwd van een zekere Dirk, die met me wil afspreken na kantoortijd. Jammer genoeg voor Dirk vind ik hem niet aantrekkelijk. Of ik anders wel op de uitnodiging was ingegaan, weet ik niet. Voorlopig vind ik die afstand tussen de twee gebouwen wel veilig. En extra spannend.”

Veronique HazeletGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden