Kopen zonder kijken Beeld Videoland
Kopen zonder kijkenBeeld Videoland

Wonen Wèralucië en Said nog steeds in hun ‘Kopen Zonder Kijken’-huis?

Wèralucië en Said hadden er een hard hoofd in, maar uiteindelijk wist Kopen Zonder Kijken toch een geschikt huis te realiseren. Hoe gaat het nu met ze? Woont het stel nog steeds in hun Kopen Zonder Kijken-huis?

Door: Veronica Superguide - Alie Sierkstra

Wèralucië en Said

Kopen Zonder Kijken-kijkers maakten maandagavond kennis met Wèralucië en Said. Het samengestelde gezin was op zoek naar een ruim huis met zeker vijf slaapkamers voor hun kinderen. In eerste instantie was er paniek. Het huis dat Alex van Keulen had gekocht in Harderwijk viel hen tegen. En dat terwijl het hen ‘veel te veel geld’ had gekost.

‘We wonen hier fijn’

Gelukkig waren Wèralucië en Said na een flinke verbouwing door Bob Sikkes en Roos Reedijk uiteindelijk wel heel tevreden met hun woning. En jawel, het stel woont nog steeds in het Kopen Zonder Kijken-huis, zo vertellen ze aan RTL Boulevard.

“We zijn superblij met de woning. We wonen hier fijn. (…) Dit was ons zelf nooit gelukt. We zijn super dankbaar.” Het duurde alleen wel even voordat het stel kon ‘aarden’, omdat kindje nummer vijf met ‘complicaties’ ter wereld kwam.

Een extra slaapkamer

Want ja, zoals we in Kopen Zonder Kijken al zagen, heeft het stel inmiddels vijf kinderen. Daarom was hun huis toch nog nét niet perfect… Het stel wilde graag nog een extra slaapkamer. Roos Reedijk haar oplossing – het wiegje kon ook in de kast gezet worden – voldeed niet.

“Dat was echt een dingetje voor mij. (…) Dus dat hebben we nog omgegooid”, vertelt Wèralucië. Alle kinderen zijn van kamer gewisseld, zodat de babykamer – waar in eerste instantie hun vierde dochter zou slapen – vrij kwam. “Zo hebben we alles een beetje omgezet.”

Wèralucië en Said zijn vooral heel blij met hun keuken, de schuifpui en het feit dat de trap weggewerkt is. Daarnaast hebben ze zelf nog een tv-muur gemaakt met daaronder een open haard.

Benieuwd of de eerdere deelnemers ook nog steeds in hun Kopen Zonder Kijken-huis wonen? Lees hier hoe het nu met Lisa en Riski is. Ook vertellen we je graag meer over Paul en Kim!

Kopen Zonder Kijken zie je elke maandag om 20.30 uur op RTL 4 of kijk je via Videoland.

Je las een artikel van Veronica Superguide: jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Veronica Superguide - Alie SierkstraVideoland

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden