Ruben sanne Beeld Videoland
Ruben sanneBeeld Videoland

Wonen Ruben en Sanne nog steeds in hun ‘Kopen Zonder Kijken’-huis?

Kopen Zonder Kijken-koppel Ruben en Sanne hadden een historisch korte wishlist. Het lukte Alex dan ook binnen no time om hun droomhuis te vinden. Toen ze hun Haagsche Paleis voor het eerst zagen, waren ze door het dolle, maar zouden Ruben en Sanne nog steeds zo blij zijn?

Door: Veronica Superguide - Eveline van Gils

Vakantiehuis

Absoluut. Aan RTL vertellen ze dat ze meer dan tevreden zijn. Het was wel even wennen die eerste dagen. “Toen we hier voor het eerst binnenkwamen was het echt alsof je in een vakantiehuis bent.” Ze wilden hun vrienden en ouders iets te drinken aanbieden, maar wisten niet eens waar de glazen stonden.

‘Knetteroranje slaapkamer’

Geen muur in hun huis is wit en dat vinden ze ‘fantastisch’ ook al hadden ze dat zelf waarschijnlijk niet zo gekozen. Vooral hun ‘knetteroranje’ slaapkamer kan op veel ‘wow’s’ rekenen, maar van oververven is geen sprake.

Gezinsuitbreiding

Ze zijn zelfs zo blij met alles dat ze in de tussentijd nog niets veranderd hebben. Wat wel is veranderd, is de gezinssamenstelling. Ze hebben in de tussentijd namelijk een hondje uit Roemenië geadopteerd.

Kopen Zonder Kijken zie je elke maandagavond om 20.30 uur op RTL 4.

Je las een artikel van Veronica Superguide: jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Veronica Superguide - Eveline van GilsVideoland

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden