Kopen zonder kijken Beeld Videoland
Kopen zonder kijkenBeeld Videoland

Wonen Paul en Kim nog steeds in hun ‘Kopen Zonder Kijken’-huis?

De lange zoektocht naar een droomhuis resulteerde in weken vol stress en spanning voor het jonge stel Paul en Kim. Toch lukte het Bob en Alex een aardig huisje te kopen voor de twee. Hoe gaat het nu met ze? Woont het stel nog steeds in hun Kopen Zonder Kijken-huis?

Door: Veronica Superguide - Lise Knipping

Een leuk huis kopen is in deze huizenmarkt bijna zoeken naar een speld in de hooiberg. Paul en Kim waren voor hun deelname aan Kopen Zonder Kijken al vijf jaar bezig met zoeken, maar het mocht maar niet baten. De noodzaak was echter enorm met het groeiende gezin van het jonge stel; met drie pleegkinderen was hun huurhuis geen optie meer.

Het KZK-team stond klaar om te helpen en moest het doen met een aardig budget van 600.000 euro. De eisen: een nette eengezinswoning, minimaal vier slaapkamers en in de omgeving van Utrecht. Het leek onbegonnen werk, maar het huis werd tóch gevonden.

‘Zoekende naar laatste slaapkamer’

Na enige twijfel tijdens de afleveringen, waren zowel Paul als Kim hartstikke tevreden met hun gloednieuwe (en vooral knalroze) thuis. De eerste dagen in hun nieuwe huis was natuurlijk wel even wennen, geeft het stel toe in de terugblikvideo Kopen Zonder Kijken: Gesetteld. “Aan het begin is dat superleuk en uiteindelijk kom je wel hobbels tegen”, vertelt Paul. “We waren wel echt zoekende naar die laatste slaapkamer”, voegt Kim toe.

Bovenverdieping omgegooid

De twee oudste pleegkinderen kregen de belofte mee dat ze ieder hun eigen slaapkamer zouden krijgen, maar toch sliepen ze uiteindelijk samen op een zolderkamer. “De oudste vertelde dat ze het huis hartstikke mooi vond, maar vroeg zich wel af waar haar slaapkamer was.” Belofte maakt schuld en twee weken later gooiden Paul en Kim de hele bovenverdieping om. Kids naar beneden en ouders op de zolderkamer; het past allemaal perfect. Geen verrassing dat het gezin nog steeds in hun huis woont!

Veranderingen

Vooralsnog een flinke verhuizing binnen hun nieuwe huis, maar blij zijn ze nog steeds. Kim geniet er nu nog steeds van om kamers helemaal eigen te maken. Ook de kinderen hebben daar een handje van, maar dat is volgens het stel alleen maar hartstikke fijn. “We zijn heel blij met het huis op deze heerlijke plek”, sluit Paul af. “Maar tóch worden we iedere dag wel weer wakker met het idee dat we iets kunnen veranderen”, stelt Kim. “Dus wie weet? Misschien hebben we volgende keer wel een roze voordeur.”

Je las een artikel van Veronica Superguide: jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Veronica Superguide - Lise KnippingVideoland

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden