kopen zonder kijke hein en quirine Beeld RTL
kopen zonder kijke hein en quirineBeeld RTL

Wonen Hein en Quirine nog steeds in hun Kopen Zonder Kijken-huis?

Het Kopen Zonder Kijken-team was hard nodig bij het wensenlijstje en de zoektocht naar een huis voor Hein en Quirine. Ze ruilden het bruisende Amsterdam in voor het rustige Vught. Is dat een goede keuze geweest of pakken ze de verhuisdozen inmiddels alweer in?

Door: Veronica Superguide - Lise Knipping

Hein en Quirine beginnen met een heldere missie aan Kopen Zonder Kijken. Het stel weet wat ze willen en ruilen de Amsterdamse Pijp maar al te graag in voor Brabantse nuchterheid. Hein is niet die ‘hippe Amsterdammer’ en ze willen allebei graag naar de toekomst kijken.

Die zien ze niet in de hoofdstad. Gelukkig heeft het Kopen Zonder Kijken-team een groot huis voor ze weten te vinden in Vught, al heeft dat wel even geduurd.

Kopen ZOnder Kijken: Gesetteld

Die moeite is niet voor niets geweest, want in Kopen Zonder Kijken: Gesetteld laat het stel weten dat ze nog steeds hartstikke blij zijn met hun nieuwe huis. De gezellige Brabanders hadden op de dag van de verhuizing natuurlijk direct hun vrienden en familie over de vloer voor een welverdiende borrel: “Het was zo gezellig, iedereen zat om de tafel alsof het al jaren ons huis was.”

Kopen Zonder Kijken-makelaar

‘Ik was door de artsen opgegeven’

Kleine aanpassingen

Hein en Quirine waren meteen gek op hun huis en de inrichting. Roos heeft goed haar best gedaan, want het stel heeft slechts één aanpassing gedaan. Omdat de bank niet per se gezellig bleek om samen te zitten, hebben ze de losse bankstellen naast elkaar gezet.

Daarnaast hebben ze wat kleine decoraties toegevoegd aan hun droompaleis. En hoewel Quirine het leven in Amsterdam in het begin soms best miste, viel het zuiden toch weer gelijk in de smaak. Mede door alle vrienden en familie die nu om de hoek wonen!

Amsterdam - Vught

Kijkers maakten zich enorm druk over de afstand tussen Amsterdam en Vught, want het bleek dat het stel nog steeds in Amsterdam werkt. Kijkers verbaasden zich voornamelijk dat Hein ook nog eens een nieuwe baan had aangenomen tijdens de zoektocht. Volgens de twee gaat dat helemaal prima.

Quirine werkt voor een deel thuis en hoeft dus niet zoveel op en neer te reizen: “Vanuit Vught is het heel makkelijk om met de trein naar mijn werk te reizen. Dat was zeker één van de redenen waarom ik graag in Vught wil wonen.” Hein heeft inmiddels een satellietkantoor in Naarden.

Daar gaat hij qua reistijd niet veel op vooruit, maar toch scheelt het enorm dat hij niet met pijn en moeite langs de gracht hoeft te parkeren.

Bingo!

Natuurlijk is een Kopen Zonder Kijken-aflevering niet compleet zonder (bingo!) een zwangerschap. Inmiddels heeft het stel een zoon gekregen en zaten ze de eerste paar weken zowat altijd in hun nieuwe huis. “Dat maakte het juist fijn dat we in dit huis zaten met al die ruimte!”, zeggen ze.

Over het algemeen zijn ze hartstikke blij met hun nieuwe thuis en heeft het team wederom goed werk geleverd. Een toekomstbestendig huis: check!

Kopen Zonder Kijken zie je elke maandagavond om 20.30 uur op RTL 4.

Niets missen? Blijf op de hoogte van al het Kopen Zonder Kijken-nieuws via onze overzichtspagina!

Je las een artikel van Veronica Superguide: jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Veronica Superguide - Lise KnippingRTL

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden