Charissa Emanuel Beeld Videoland
Charissa EmanuelBeeld Videoland

Wonen Emanuel en Charissa nog steeds in hun ‘Kopen Zonder Kijken’-huis?

Een pittige zoektocht, het alarm van de concessieklok en hoofdpijn bij Alex later, wist het KZK-team een fijne plek voor deelnemers Emanuel en Charissa te kopen. De eerste indrukken waren goed en de make-over van interieurtovenaar Roos Reedijk viel in de smaak. Is het stel nog gelukkig in hun nieuwe thuis of hebben ze inmiddels de verhuisdozen alweer ingepakt?

Door: Veronica Superguide - Lise Knipping

De zoektocht naar een huis van Emanuel en Charissa verliep voor hun avontuur in Kopen Zonder Kijken nogal stroef. Beter gezegd: het liep niet. Het vrolijke stel had geen enkel huis kunnen bezichtigen en schakelde daarom de hulp in van het programma. Je moet het maar durven, zéker met zo’n lastig eisenpakket.

Veel indrukken

In Kopen Zonder Kijken: Gesetteld blikken Emanuel en Charissa terug op hun avontuur. “Het zijn zoveel indrukken en je ziet telkens weer iets nieuws”, vertelt Charissa vol enthousiasme. Inmiddels heeft het stel alles op zich laten inwerken en zijn ze nog steeds hartstikke blij met hun nieuwe stulpje. Hier kunnen ze de komende tien jaar nog wel mee vooruit!

Aquarium

De twee hebben achter de schermen nog wel het een en ander omgegooid. Zo is de werkplek/studio van Emanuel nu te vinden op de zolderkamer, zodat hij zich met rappen (en het geluid ervan) niet meer hoeft in te houden.

We zagen al dat hij wilde plannen had voor zijn vissen en ze het liefst een nieuw huisje gaf met een aquarium van zo’n drie meter. Dat zat er niet in, maar dat ziet Emanuel in de toekomst graag nog gebeuren. “Dan heb je echt een mini-zoo in de woonkamer”, vertelt hij daarover. Charissa vult hoognodig aan: “Voor nu is alles perfect!”

Kopen Zonder Kijken zie je elke maandagavond om 20.30 uur op RTL 4.

Je las een artikel van Veronica Superguide: jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Veronica Superguide - Lise KnippingVideoland

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden