Kopen zonder kijken Beeld RTL
Kopen zonder kijkenBeeld RTL

PREMIUM

Wil je zien: dít is het gezin van ‘Kopen zonder Kijken’-makelaar Alex van Keulen

Alex van Keulen (54) is als TV-makelaar niet meer weg te denken van de buis. Eerst liet Alex zich van zijn beste kant zien in het programma Uitstel van Executie, maar nu schittert hij in het populaire programma Kopen zonder Kijken. Dat de makelaar ontzettend goed op huizen kan speuren weet inmiddels iedereen, maar wat veel mensen niet weten is hoe zijn gezin in elkaar zit. Benieuwd? Story heeft het voor je uitgezocht.

Door: Story - Luna Eveleens

Carrière

Alex is al sinds 2008 werkzaam als makelaar en begon zijn carrière dus op de televisie. Maar eigenlijk wilde hij dat helemaal niet. “Het programma Uitstel van Executie heb ik bedacht. Maar eigenlijk zou een collega op tv verschijnen en dat zie je ook in de allereerste aflevering terug. Maar de regisseur van destijds vond het toch beter als ik het zelf zou doen. Inmiddels doe ik dit al weer 14 jaar en het einde is nog niet in zicht,” liet Alex vorig jaar weten aan het VBO.

In 2017 is Alex voor zichzelf begonnen, maar nog steeds zet hij zich op zijn best in voor het programma Kopen zonder Kijken.

Een heleboel kinderen

De 54-jarige makelaar is al een lange tijd gelukkig met zijn vrouw Saskia. En dan de brandende vraag of Alex kinderen heeft. Het antwoord is ja! Hij heeft zelfs een heleboel kinderen, maar die zijn biologisch gezien niet van hem. Zo vangt hij namelijk al jarenlang pleegkinderen op en is hij ontzettend blij en trots op die kinderen. “Wij zijn in staat om ook voor anderen iets te betekenen en dat doen wij dan ook regelmatig,” aldus Alex.

Pleegvader Alex van Keulen

Alex en Saskia vinden het heel belangrijk dat meer mensen zich inzetten als pleegouder, daarom doen ze ook graag hun verhaal. Dit deden ze ook aan Triade Vitree, een organisatie die zich inzet voor pleegzorg. “Misschien is het afscheid wel verdrietig, maar daar staat zoveel tegenover in het traject ervoor. Dat maakt het echt de moeite waard,” vertelt Alex aan Triade Vitree.

Het stel heeft al vier keer afscheid moeten nemen van kinderen die bij hun in huis wonen. “Natuurlijk doet afscheid nemen pijn maar als je hart groot genoeg is kun je heel veel aan. Verdriet is de prijs van de liefde en de kans op verdriet moet geen reden zijn om het niet te doen. En als mensen dit al moeilijk lijkt, stel je dan eens voor wat zo’n kind door maakt op het moment dat het uit huis wordt geplaatst!”, aldus Alex.

Druk met alle kinderen

Alhoewel Alex nauwelijks actief is op sociale media, deelt hij op zijn Facebook wel eens wat foto’s van zijn gezin. Zo is hij met zijn vrouw druk met alle kinderen in de weer. Bekijk de beelden van Alex zijn gezin hieronder:

De tekst gaat door onder de foto.

Kopen zonder Kijken Alex

Op Facebook spotten wij ook een terugblik. Benieuwd hoe Alex eruitzag in Uitstel van Executie, wat tevens zijn tv-debuut betekende? U ziet het hieronder.

De tekst gaat door onder de foto.

Alex is in ieder geval nog elke dag blij dat hij een kans kreeg bij het programma. En wij ook. Want wat is nou Kopen zonder Kijken zonder Alex?

Story.nl brengt het laatste nieuws uit de showbizz, royalty en society - actueel en spraakmakend!

Story - Luna EveleensRTL

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden