MAFS Beeld RTL - Tom Cornelissen
MAFSBeeld RTL - Tom Cornelissen

PREMIUM

Vanaf 2016 tot nu: dit zijn alle MAFS-baby’s

Married at First Sight is sinds 2016 al op de Nederlandse televisie te zien. Inmiddels zitten we al op seizoen 8 en zijn er zeker wel wat stellen uit dit experiment gerold. Met sommige van deze stellen gaat het zelfs zo goed dat er al een aantal MAFS-baby’s zijn geboren. Story zet deze voor u op een rijtje!

Door: Story - Luna Eveleens

In Married at First Sight worden de aangemelde kandidaten door middel van experts aan elkaar gekoppeld. Deze stellen ontmoeten elkaar voor het eerst bij het altaar en ontdekken pas later met wie ze getrouwd zijn. Ze gaan na hun trouwerij gelijk op huwelijksreis en daarna is het de bedoeling dat ze ook nog gaan samenwonen. Later kunnen de stellen beslissen of ze nog getrouwd blijven of gaan scheiden.

Inmiddels is alweer het achtste seizoen op tv en hebben we al genoeg koppels in duigen zien vallen. Toch zijn er een aantal koppels met succes en die delen maar al te graag wat voor wonders zij op de wereld hebben gezet.

Zie hieronder de MAFS-baby’s waar we het over hebben:

Bram en Patty

Bram en Patty deden mee aan het allereerste seizoen van MAFS die werd uitgezonden op de Nederlandse televisie. Ze waren het enige succeskoppel uit hun seizoen die de experts hebben gematcht. En over succes gesproken: het stel heeft nu alweer twee kinderen samen.

Hun eerste kindje werd geboren in 2019 en kreeg de naam Puck. Vorig jaar oktober werd hun liefde nog een keer bekroond met hun tweede kindje. Zij kreeg de naam Juul. Volgens Bram en Patty zijn ze nog altijd even verliefd. “Dat gaat niet meer kapot”, aldus Patty. Met alles wat wij meemaken… ik kan me niet voorstellen dat dit ooit kapot gaat.”

Chantal en Nikolai

Chantal en Nikolai deden mee aan het tweede seizoen van dit programma. Dit stel gaf zich volledig over aan het experiment en uiteindelijk waren ook zij het enige geslaagde koppel. Dit MAFS-koppel wilde allebei graag kinderen en deze droom is dan ook voor hun beide uit gekomen.

In 2020 kregen Chantal en Nikolai een dochtertje, en vorig jaar bevielen ze van een tweeling (twee zoontjes). ‘Dochter Fenne is een trotse grote zus geworden.’ vertelt Chantal via Instagram. Het stel kan niet op van blijdschap nadat het moeilijk was om zwanger te worden. Uiteindelijk is het dus wel gelukt en geniet het stel van hun gezinnetje.

Ander babynieuws

Niet alleen gelukte koppels uit het programma hebben de liefde gevonden. De mislukte kandidaten hebben ook nog een kans gehad. Zo wordt er meer babynieuws gedeeld, maar deze keer van oud deelnemers waarbij het experiment niet gelukt was.

Nick

Nick zat in het vierde seizoen en werdt gekoppeld aan Maxime. Dat bleek op helemaal niks uit te lopen, maar inmiddels is Nick wel een trotse vader geworden van zijn eerste kindje. Met Maxime ‘matchten onze karakters gewoon niet’, maar met zijn grote liefde Lyan is hij helemaal in de wolken.

Robin

Robin was kandidaat van alweer het vijfde seizoen en ging trouwen met Kimberly, ook dit liep helaas stuk. Na een hele mooie huwelijksreis ging het mis bij het samenwonen. Voor Robin liep het na dit avontuur toch nog goed af. Gelijk na de finale-aflevering liet hij weten liefde te hebben gevonden bij zijn Kim. In 2020 bevalt Kim van hun zoontje Jake. Waarna het gezinsgeluk niet meer op kan.

Chantal

Nee... Chantal, die ook in het vijfde seizoen meedeed, is niet zelf bevallen van een baby. Chantal - beter bekend als Wenkie - is vorig jaar oma geworden. Haar dochter Lorena is bevallen van een dochter.

Chantal werd in MAFS gematcht aan Henk, maar dat was op zijn zachts uitgedrukt een mislukte match. De deelneemster heeft uiteindelijk wel haar liefde gevonden.

Story.nl brengt het laatste nieuws uit de showbizz, royalty en society - actueel en spraakmakend!

Story - Luna EveleensRTL - Tom Cornelissen

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden