Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Uit andere media > Vlam slaat in de pan bij tongende Richard en Simone in ‘B&B Vol Liefde’

Vlam slaat in de pan bij tongende Richard en Simone in ‘B&B Vol Liefde’

Vlam slaat in de pan bij tongende Richard en Simone in ‘B&B Vol Liefde’

B&B Vol Liefde is een programma vol uitersten. Bij de ene B&B-houder zit er een mega-afstand tussen de kandidaten (*ahum* Astrid en Alex *ahum*) en bij de ander wordt er zelfs nú al lustig op los getongd. Richard en Simone besluiten hun aantrekkingskracht te bezegelen met een potje tongworstelen.

Door: Veronica Superguide

Richard en Simone gaan los

Simone is geen vrouw waar Richard normaal op zou vallen, gaf hij al meerdere keren aan. Hij houdt van lang haar en een flinke derrière. Toch vliegen de vonken flink in het rond in Portugal, zo zien we in de preview voor de B&B Vol Liefde-aflevering van vanavond. Richard en Simone hebben een hele fijne avond gehad en daar is iets ontstaan. De volgende ochtend volgt de eerste kus – en dat is meteen een tongzoen!

Lees ook
Dit zijn de beste films van juli 2022

‘Ik ben gelijk van slag’

Er zit duidelijk veel chemie tussen de twee. “Wat zie je er goed uit, schat”, complimenteert Richard zijn nieuwe fling. Na het amandeltenissen is hij ook meteen kwijt wat hij nu eigenlijk wilde zeggen. “Godverdomme, ik ben gelijk van slag.” “Er was gisteren wel iets ontstaan”, geeft Simone toe wanneer Richard er niet bij is. “Dus dat was de eerste zoen”, glundert ze. De B&B-ondernemer is ook helemaal in zijn nopjes. “Het was met tong, ja. Lekker hè?”

Er was de avond ervoor al zóveel rondvliegende chemie, dat Richard besloot om naar bed te gaan met een reepje chocolade, voordat er andere dingen zouden gebeuren. “Dat is een seksvervanger.” Hij weet dat Simone qua type niet zijn droomvrouw is, maar ja: “Soms moet je over je grenzen heen stappen”.

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: still Videoland