Kopen zonder kijken Beeld RTL
Kopen zonder kijkenBeeld RTL

Nieuw seizoen ‘Kopen zonder Kijken’: kijkers verrast door jeugdige deelnemers

De helft van de pret van het populaire RTL 4-programma Kopen zonder Kijken zijn de reacties van de kijker. En die zijn vanavond weer in vorm. En dat heeft alles te maken met de leeftijd van Lisa en Riski. Of nou ja, hoe oud ze lijken te zijn.

Door: Veronica Superguide - Olivier van Kuyen

Nieuw seizoen

We hebben lang moeten wachten op het nieuwe seizoen van Kopen zonder Kijken, maar eindelijk is het weer zover. En het is direct alweer smullen. Het heeft weer alle ingrediënten: slechte grappen van makelaar Alex en presentator Martijn Krabbé, een té beperkt budget en natuurlijk de hysterische Roos. En de kijker heeft natúúrlijk weer van alles aan te merken op de deelnemers van vanavond, Lisa en Riski.

Garagebox

Het eerste vakje van de Kopen zonder Kijken-bingokaart kan alweer dichtgekrast worden als het budget van Lisa en Riski duidelijk wordt. Maximaal € 310.000 euro hebben de tortelduifjes beschikbaar voor hun eerste echte huis. Voor dat bedrag kun je in Amsterdam nét een garagebox kopen. Maar gelukkig wonen Lisa en Riski in Lochem in de Achterhoek en daar is een rijtjeshuis met drie slaapkamers en een tuin niet helemaal onmogelijk. Want helaas krijg je een huis niet gratis bij Kopen zonder Kijken.

Dat ging snel

Wat we dit keer niét van de bingokaart kunnen afstrepen is dat er nog ergens een ton vandaan getrokken moet worden, omdat het anders écht niet lukt om iets te kopen. Nee, eigenlijk gaat het in deze aflevering verrassend snel. Zowel Bob als Alex zijn snel tevreden en het lukt zowaar om het ‘droomhuis’ te kopen. Champagne! En in tegenstelling tot een stel in het vorige seizoen zijn Lisa en Riski ook helemaal in hun nopjes met hun nieuwe huis.

Kopen met de kinderen

Wat de meeste kijkers vanavond vooral opvalt is de wel erg jeugdige aanblik van Lisa en Riski. En daar worden dan ook heel veel grappen over gemaakt op Twitter. Is Lisa de dochter van stylist Roos of toch van Chantal Janzen? En zelfs Bob heeft het over ‘die kinderen’. Het goede nieuws is natuurlijk dat jonge mensen kennelijk tóch een huis kunnen kopen in deze tijd. Maar goed, dat is natuurlijk een minder gevatte tweet. En kinderen? Ze zijn toch echt 27..

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Kopen zonder kijken Beeld RTL
Kopen zonder kijkenBeeld RTL

Een selectie van de leukste tweets:

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Veronica Superguide - Olivier van KuyenRTL

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden