Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Uit andere media > Hoe gaat het nu met Vincent uit ‘B&B Vol Liefde’?

Hoe gaat het nu met Vincent uit ‘B&B Vol Liefde’?

Hoe gaat het nu met Vincent uit ‘B&B Vol Liefde’?

Vorig jaar leek het even alsof de  Italiaanse B&B van Vincent Huiting in Valduggia écht Vol Liefde zat. Helaas klapte de Monique-liefdesbubbel na de opnames alsnog. Hoe is het nu met Vincent en de vrouwen?

Door: Veronica Superguide

Casa Valduggia

Vincents B&B Casa Valduggia stond vorig jaar nog deels in de steigers. Ook nu timmert hij nog (letterlijk) aan de weg, zo blijkt wanneer Veronica Superguide met Vincent bijpraat. De eerste verdieping van zijn grote pand is helemaal af en de tweede gaat binnenkort open voor de verhuur, vertelt hij. “Het is nooit echt af.”

Vincent en de vrouwen

Vincent kreeg Jessie, Marcella, Sophie en Monique over de vloer, maar dat liep op niets uit. Met Monique kwam hij nog wel ver, maar na de opnames ging die liefdesvlam alsnog uit. Maar… iemand anders maakt de B&B-houder nu héél gelukkig.

De Nederlandse Jessica, die Vincent nog kende van contact via een datingapp, zocht na de uitzendingen weer contact en… de rest is geschiedenis! “We zijn sinds oktober samen en hebben het nog steeds érg fijn.” Kunnen ze elkaar vaak zien, ondanks die forse afstand? “Absoluut. Ze zit steeds ongeveer een maand hier en dan verblijft ze weer een maand in Nederland.”

Lees ook
Lekker swipen: dit is de beste manier om online te daten volgens je sterrenbeeld

Hoe gaat het nu met de B&B van Vincent?

Liefdesstruggles, ongemakkelijke momenten en irritaties. De kandidaten kregen er soms van langs op sociale media, maar de B&B’s vielen wél enorm in de smaak. Vincent herinnert zich nog een lichte gekte voor zijn pand in Valduggia, rondom de uitzendingen. “Er reden opeens meerdere auto’s met Nederlands kenteken voorbij, die mensen waren op zoek naar de B&B die ze op tv zagen. En een Nederlander klom zelfs in een lantaarnpaal om maar een foto te kunnen maken van de tuin.”

Het programma bleek absoluut dikke reclame voor zijn B&B te zijn: “Op een gegeven moment moest ik aanvragen afwijzen. Ik zat écht vol. Nog steeds, ook een jaar later, merk ik dat mensen door het programma reserveren.”

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan via Videoland.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.