Denise (28): “Ik was onzeker. Wat als het voor hem maar een vakantieflirt was geweest?” Beeld Getty Images
Denise (28): “Ik was onzeker. Wat als het voor hem maar een vakantieflirt was geweest?”Beeld Getty Images

PREMIUM

Denise (28): ‘Ik was onzeker. Wat als het voor hem maar een vakantieflirt was geweest?’

Iedere week vertelt een lezeres over haar liefdesleven. Deze week de 28-jarige Denise over John die ze ontmoette in New York.

Door: Libelle - Esther Pordon

Denise (28): “Ik zat in een café in New York toen John, een charmante Amerikaan met bohemien uiterlijk, ineens voor mijn neus stond. Hij bleek bevriend te zijn met de mensen met wie ik in gesprek was, dus hij kwam erbij zitten. Het gesprek dat volgde, intrigeerde me. Zijn opmerkingen, de manier waarop hij sprak – bepaald niet doorsnee. Zo’n man had ik nog nooit ontmoet.”

We voelden het allebei

“Spontaan besloten we met zijn allen naar een kunstexpositie om de hoek te gaan. Zo brachten we de hele middag samen door en de spanning tussen John en mij werd steeds groter. Diezelfde avond vertelde ik een vriendin dat ik dacht dat ik de ware gevonden had.

Niet veel later stond John aan de deur van mijn hotelkamer, hij wilde me meenemen naar een jazzclub. Die nacht in de club sprong de vonk echt over. Tenminste, we voelden het allebei en konden niet van elkaar afblijven.

Maar het frustreerde mij enorm dat hij het niet durfde te zeggen; hij is wat dat betreft echt een man. Praten kan hij als de beste, als het maar niet over gevoelens gaat. Gelukkig kon ik uit zijn gedrag opmaken dat hij hetzelfde voelde als ik. Na die avond duurde het niet lang voor ik mijn hotelkamer verliet om de rest van mijn vakantie bij John in zijn super-de-luxe appartement met dakterras door te brengen.”

Afscheid

“In de weken die volgden, deden we alles waar we zin in hadden. Hij nam me mee naar musea en romantische restaurant; hij liet me New York zien en nam me zelfs mee naar zijn familie in Connecticut. Het klinkt misschien cliché, maar het voelde echt als een paradijs. Voor het eerst in mijn leven had ik het gevoel, dat dit was hoe liefde moest zijn.

Helaas viel er niet aan te ontkomen dat ik weer terugmoest naar Nederland. Na vier hemelse weken met John viel het afscheid me zwaar. Ik was onzeker over de toekomst. Wat als het voor hem maar een vakantieflirt was geweest?”

Toekomst

“Gelukkig bleek onze liefde ook op afstand heel sterk. We zijn nu ruim een half jaar verder en ik ben nog steeds smoorverliefd. Met kerst is hij naar Nederland gekomen en heeft hij mijn familie ontmoet. Hoe de toekomst er precies uitziet, weet ik nog niet. Maar als we het kunnen houden zoals het nu is, dan gaan we zeker trouwen. Op dit moment is het nog niet mogelijk, maar uiteindelijk wil ik naar Amerika verhuizen en voor altijd met hem samen zijn.”

Je las een artikel van Libelle. Libelle.nl is dé website voor alles wat vrouwen willen weten, van persoonlijke verhalen tot handige lifehacks. Van entertainment tot koninklijk nieuws.

Libelle - Esther PordonGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden