B&B Vol Liefde Beeld RTL
B&B Vol LiefdeBeeld RTL

‘B&B Vol Liefde’-fans smullen van kandidaten: ‘Niet verbaasd doen als er tantra-seks workshops in groepsverband worden gegeven’

De kandidaten van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde worden aan ons voorgesteld in B&B Vol Liefde De Aftrap. Het populaire datingprogramma heeft een interessant blik kandidaten opengetrokken. Kijkers gaan los op Twitter en de tweets zijn weer hilarisch.

Door: Veronica Superguide - Birgit Roobol

Ben jij benieuwd naar álle kandidaten? Déze B&B-eigenaren doen mee aan B&B Vol Liefde 2023.

Spirituele Walter

Eén daarvan is absoluut Walter. In het Franse Troche woont de 54-jarige Walter. Hij komt over als een rustige, lieve B&B-eigenaar. Máár Walter heeft ook een hele andere kant. Walter is erg spiritueel en vindt het belangrijk om te aarden. Dat doet hij vaak in zijn sauna. Of in zijn zelfgecreëerde tempel. Je kunt namelijk zoveel meer dan alleen slapen in zijn Franse B&B. Walter geeft namelijk ook tantra-workshops.

De B&B-fans smullen van deze bijzondere kandidaat. “Ik denk dat ik van de zomer wel een aantal tweetjes aan je ga besteden”, klinkt het op Twitter.

‘24 honden?!’

Corine is ook een spraakmakende kandidaat, alleen al omdat ze 24(!) honden heeft. Je moet dus wel van honden houden. En van natuur. Ze zegt dat ze van klussen houdt, maar de echte doorgewinterde B&B-fans prikken daar natuurlijk zo doorheen.

‘Golddiggers in 3...2...1...’

Maar ook selfmade woman Marian valt op. Zij zit goed in de slappe was en heeft echt een prachtige villa in Portugal. Wat voor kandidaten zullen daarop afkomen?

‘Bi & Bi’

Michiel valt op mannen én vrouwen, ze zijn dus allebei welkom voor de liefde in zijn B&B. Iets wat we in de historie van B&B Vol Liefde nog niet eerder hebben gezien. Alleen daarom al valt Michiel dus op. Oh, en zijn ex is nog betrokken in zijn b&b. “Ik voel een “Hansje” aankomen. Een ex in the house!”

‘Kesthouse’ in Thailand

Last but definitely not least: Martijn in Thailand! “Welkom in Seej-Tjies!” Martijn heeft een Hollandse B&B én restaurant in Thailand, waar je dus gewoon een frikandelletje speciaal en een koppie snert “ken” scoren. Alleen die feiten maken hem natuurlijk al een legendarische kandidaat.

Met welke B&B-houder het avontuur écht van start gaat? Dat ligt aan de reacties, vertelt presentator Art Rooijakkers. Het enige wat wij ondertussen kunnen doen is duimen dat je favoriet ertussen zit. Of jezelf opgeven natuurlijk!

Je las een artikel van Veronica Superguide: jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Veronica Superguide - Birgit RoobolRTL

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden