youtube-video's Beeld Getty Images
youtube-video'sBeeld Getty Images

Wil je zien: dit zijn de best bekeken YouTube-video’s van 2022

Welke (muziek)video’s gingen dit jaar viral in Nederland? Déze content creators maakten de best bekeken YouTube-video’s in 2023.

Het zal vast geen verrassing zijn welke YouTube-video dit jaar het beste bekeken is. Iets met een groot schandaal...

Top trending

In de top 10 stonden zowel Nederlandse als buitenlandse video’s. Maar met recht op nummer 1 was de video This is The Voice van het BNNVara-programma BOOS. Deze video werd meer dan 10 miljoen keer bekeken.

StukTV stond op nummer 2 met Het Jachtseizoen samen met de Bankzitters. Op de derde plaats staat een buitenlandse video van de NFL Halftime Show. Ook NOS op 3 en Enzo Knol staan in de top 10 best bekeken video’s.

Top trending 2023 Beeld YouTube
Top trending 2023Beeld YouTube

Om je vingers bij af te likken

Dit zijn de 5 food trends voor 2023

Top songs

Welke muziekvideo’s keken we massaal in Nederland? Je gelooft het niet maar Kinderen voor Kinderen met het liedje FitTop10 staat op nummer 1. Meer dan 5,5 miljoen mensen zagen deze video in 2022. Kinderen voor Kinderen staat ook nog op nummer 9 met het nummer Gi-ga-groen.

Flemming staat met z’n catchy nummer Automatisch op nummer 2. Mart Hoogkamer en rapper Donnie staan op de vijfde plek met Bieber van de Kroeg. En Kris Kross Amsterdam (waar Flairs columnist Yuki onderdeel van is) staat op de zevende plek met Vanavond (uit m’n bol). Antoon kon natuurlijk ook niet ontbreken in dit lijstje, hij staat met Hallo op nummer 8.

Top songs 2022 Beeld YouTube
Top songs 2022Beeld YouTube

Bron: YouTube

RedactieGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden