banaan Beeld Getty Images
banaanBeeld Getty Images

Streamen of skippen: de piemelpraat van Videoland-docu ‘My Massive C*ck’

In ‘Streamen of skippen’ verdiepen we ons in de laatste trends op het gebied van film en tv. Denk aan een binge-waardige serie waar iedereen het over heeft of een spraakmakende documentaire die je gezien móet hebben volgens je vrienden. Zijn deze films en series het waard om te streamen, of kun je ze beter skippen? We got you. Deze week kijken we naar My Massive C*ck op Videoland.

Ze zeggen wel eens ‘the bigger, the better’, maar geldt dat ook voor penissen?

My Massive C*ck op Videoland

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Deze documentaire gaat over penissen. Énorme penissen. En het internet raakte niet uitgepraat over deze huge piemels.

Vol verbazing keken de Videoland-abonnees naar een 45 minuten durende docu waarin verschillende Britse mannen met zeer grote piemels hun verhaal doen. Heb ik al gezegd dat de documentaire over grote piemels ging? Ik denk ik benoem het nog maar even.

Afijn, bekijk hieronder een deel van de docu.

De tekst gaat door onder de video.

Lullig

We maken kennis met verschillende mannen, waaronder Joe. In bovenstaand filmpje doet hij zijn verhaal en vertelt hij dat zijn penis 24 centimeter lang is en dat valt enorm op gezien de lengte van Joe’s lichaam. Zijn penis is zelfs breder dan zijn onderarm. Wie Joe tegenkomt op straat, kan niet om de bulge in zijn broek heen, hoe graag hij deze ook probeert te verhullen.

Joe is overigens niet de enige met een enorme piemel, want we maken ook kennis met een pornoster genaamd Andy die enorm trots is op zijn jonkheer. Hij regelt zelfs een seksdate met size queen Bonnie. Nu vraag je jezelf misschien af: ‘Wat is in godsnaam een size queen?’

De naam verklapt het eigenlijk al: een size queen is een persoon die graag seks heeft met mannen die groot geschapen zijn. Groter dan gemiddeld. Bonnie en haar partner, Tommy, hebben geregeld trio’s met mannen met grote piemels en zijn continu op zoek naar de next big thing.

Objectificatie en naaktbeelden

Een ander topic dat wordt behandeld, is de objectificatie van mannen met grote penissen; met name zwarte mannen. YouTuber Cam legt uit dat zwarte mannen vaker worden door vrouwen. Hij maakte het zelf mee en hoopt door middel van informatieve filmpjes zijn kijkers het een en ander bij te brengen over schadelijke stereotypes rondom zwarte mannen.

Hij is niet de enige die vindt dat hij als ‘object’ wordt behandeld door vrouwen. Ook Matt, wiens verhaal een gevoelige snaar raakte, wordt te pas en te onpas gebruikt door vrouwen die hem enkel en alleen benaderen om hun seksuele verlangens te vervullen. Van liefde is geen sprake en dat kwetst hem enorm. Hij overweegt zelfs een penisverkleining.

Hoewel er wordt gegrapt over de enorme penissen, zien we dat deze mannen in het dagelijks leven tegen heel wat problemen aanlopen. Een voorbeeld hiervan is Matt. Zijn ‘vrienden’ delen zonder zijn toestemming naaktbeelden van hem - die door hen zijn gemaakt in de kleedkamer. Deze foto’s en video’s werden met jan en alleman gedeeld, tot Matts ergenis (en de mijne).

Uiteindelijk is My Massive C*ck een bijzondere docu die choqueert maar de kijker ook aan het denken zet.

Eindoordeel: 🍿🍿🍿

Charisse StoffelsGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden