yvon jaspers  Beeld Brunopress
yvon jaspersBeeld Brunopress

Leuk: hint Yvon Jaspers op een nieuw seizoen van kijkcijferhit ‘Boer zoekt Vrouw’?

Yes! Presentatrice Yvon Jaspers dropt een hint op Instagram over een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw. De KRO-NCRV laat aan RTL Boulevard weten dat de voorbereidingen van het populaire programma waarin boeren op zoek gaan naar hun ware liefde inderdaad in volle gang zijn.

We hopen dat het niet meer lang zal duren…

Boeren aan de vrouw helpen

Wanneer Yvon langsgaat bij een kersvers groepje boeren om de welbekende brieven uit te delen, is helaas nog niet bekend. Het lijkt er wel op dat de voorbereidingen in volle gang zijn. Op Instagram schrijft Jaspers namelijk dat ze voorlopig geen tijd zal hebben voor haar programma Onze Boerderij. Een volger vraagt waarom dat zo is, waarop Yvon antwoordt dat ze eerst ‘even boeren aan de vrouw moet helpen’.

Na ‘Echte Meisjes in de Jungle’ een jongensvariant?

TikTok ziet het helemaal zitten

Kijkcijferhit Boer zoekt Vrouw

Al jarenlang is Boer zoekt Vrouw een kijkcijferhit in Nederland. Dat is de Amerikaanse zender Fox niet ontgaan; zij gaan een Amerikaanse versie maken van het programma. VS Farmer Wants a Wife gaat de show heten, net als in Australië en het Verenigd Koninkrijk trouwens. In 2008 werd er al eens een seizoen uitgezonden in de VS, maar daar bleef het bij.

En wat blijkt? Het populaire programma is eigenlijk helemaal niet Nederlands. Voor het eerst werd de show namelijk gemaakt in het Verenigd Koninkrijk in 2001. Sinds 2004 is het op de Nederlandse buis met onze vertrouwde Yvon Jaspers.

Bron: RTL Boulevard

Fleur HartmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden