wednesday Beeld Brunopress
wednesdayBeeld Brunopress

Komt er een vervolg op de populaire serie ‘Wednesday’? Dít zegt de maker

Wednesday, de spin-off van The Addams Family, is momenteel erg populair op Netflix. Al langer dan een week staat de serie op nummer 1 in de ranglijst. Heb jij ‘m al helemaal gebinged en hoop je ook op een tweede seizoen?

Dan hebben we waarschijnlijk goed nieuws voor je.

Wednesday Addams

In de achtdelige serie wordt het verhaal Wednesday Addams verteld, de dochter van Morticia en Gomez. Ze studeert aan de Nevermore Academy en probeert een mysterieus geheim te ontrafelen. 25 jaar geleden hield datzelfde geheim haar ouders ook al bezig. Het is een spannende serie, maar ook erg grappig.

Tweede seizoen

Fans hopen op een tweede seizoen. Als het aan de maker, Miles Millar, ligt, komt er zeker een vervolg. Hij hoopt in een nieuw deel ook andere familieleden van de Addams Family uit te lichten. “We hadden het gevoel dat we net de oppervlakte hadden aangeraakt met die personages en de acteurs zijn zo geweldig in die rollen. (…) De relatie tussen Wednesday en Morticia is ook essentieel voor de serie, en het idee dat Wednesday haar eigen weg probeert te smeden buiten de familie is belangrijk.”

Veel plannen

Miles Millar heeft plannen liggen voor wel drie of vier seizoenen. “Voor ons is het altijd kijken naar de toekomst en als we gaan zitten om een serie te maken, is het kijken naar meerdere seizoenen ideaal. Dat wordt nooit verwacht, maar de verwachting is dat de serie hopelijk succesvol is. Daarom leg je altijd minstens voor drie of vier seizoenen mogelijke verhaallijnen voor de personages vast. (…) Dus je wilt het open en organisch genoeg houden om het te veranderen en te evolueren, maar we hebben zeker een vrij duidelijke route van wat we willen doen in toekomstige seizoenen”, vertellen Millar en zijn collega Alfred Gough in gesprek met Variety.

Netflix heeft nog niks bevestigd, maar er is dus goede hoop.

Bron Grazia

Fleur HartmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden