titanic Beeld YouTube still 20th Century Studios
titanicBeeld YouTube still 20th Century Studios

Fans opgelet: de ‘Titanic’ komt weer in de bioscoop

Ruim 25 jaar geleden kwam de wereldberoemde film de Titanic uit. Een tragisch verhaal dat veel tranen over wangen liet rollen. Velen kregen niet genoeg van de knappe Leonardo DiCaprio. Goed nieuws voor de fans die graag weer willen zwijmelen bij het romantische verhaal van jonge Leo en Kate: binnenkort komt de film volledig gerestaureerd in de bioscoop, in 3D!

High frame rate

De regisseur van de film, James Cameron, besloot de film nog één keer uit te brengen en ditmaal in 4K 3D. Dat betekent dat de Titanic nu in nog betere kwaliteit te bekijken is. Door de high frame rate-techniek wordt er elke seconde in plaats van 24 frames, 48 frames afgespeeld. Bij een normale film is het 24, maar James Cameron besloot het anders aan te pakken. Dit zorgt voor veel soepelere en vloeiendere bewegingen.

Ook de poster en trailer zijn gewikkeld in een nieuw jasje. Een opvallende verandering is dat bij Kate de helft van haar haar een knot met krullen is en de andere helft losse lokken heeft. Daar zijn de meningen over verdeeld.

De tekst gaat verder onder de foto.

Kijkers klaar met MAFS-kandidaat:

‘Wat een kleuter’

Bioscoop

Je hoeft gelukkig niet enorm lang te wachten, want vanaf 10 februari is de film te zien in de meest grote bioscopen in Nederland: de Pathé, Kinepolis en Vue. Het valt net voor Valentijnsdag, dus alleen maar een extra goede reden om er met je lover en potentiële scharrel naartoe te gaan!

Bron: Libelle

Renée KoopmanYouTube still 20th Century Studios

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden