emily in paris Beeld Still
emily in parisBeeld Still

Fan van ‘Emily in Paris’? Dan vind je deze vijf series vast ook geweldig

Ook al komen er nog seizoenen aan: het voelt toch wel een beetje leeg zonder Emily in Paris. De Netflixhit heeft redelijk korte afleveringen en wordt door bijna iedereen in een korte tijd gebinged. Totdat je kunt genieten van een nieuw seizoen kun je je misschien vermaken met deze series.

Allemaal een beetje à la Emily in Paris.

Netflix: Real Girlfriends in Paris

Zoals je wel kunt zien aan de titel speelt deze serie zich ook af in de prachtige Franse hoofdstad. Je volgt het verhaal van zes Amerikaanse vriendinnen die allerlei avonturen beleven in Parijs. Ze proberen zich aan te passen aan de Franse cultuur, maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Drama, mode en Parijs; wat wil je nog meer?

Apple TV: The Carrie Diaries

Darren Star is de maker van Emily in Paris en laat hem nou net óók de maker zijn van het populaire Sex and the City. We gaan ervanuit dat je die allang gezien hebt, net als de spinoff Sex and the City: And Just Like That (zo niet: doen!). In bovenstaande serie volg je een jonge Carrie, die uiteindelijk opgroeit en dé Carrie Bradshaw wordt uit SATC.

HBO Max: Gossip Girl

Een beetje Emily in Paris, maar dan in New York. Geniet van veel drama, liefde en heerlijke mode. Ook hier is een spinoff van gemaakt met dezelfde naam als de originele serie. Je gelooft het niet, maar de tweede serie van Gossip Girl bevat nog meer drama dan de oudere versie. Dat wordt smullen! XoXo Gossip Girl.

Prime Video: Harlem

De vier vriendinnen uit Harlem komen qua stijl en ambitie aardig in de buurt van Emily. Ze wonen in Harlem, New York. Als de meiden klaar zijn met hun opleiding vinden ze het tijd om hun dromen waar te maken. Twee seizoenen met heel veel leuke, maar ook af en toe moeilijke momenten voor de vier vriendinnen.

‘Echte Meisjes In De Jungle’

Hoe is het nu met deelnemers uit het oude seizoen?

HBO Max: The Sex Lives of College Girls

Weer vier meiden in de hoofdrol. Ze gaan samenwonen wanneer ze beginnen met studeren. Hierdoor verandert hun leven drastisch. De vriendinnen vinden hun weg in een leven vol vrijheid (zonder ouders) en hormonen. Want ja, zoals de titel al zegt: er komt heel veel seks voor in deze gezellige en grappige serie.

Bron: Koffietijd

Fleur HartmanStill

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden