jenna ortega Beeld Brunopress
jenna ortegaBeeld Brunopress

Dit had hoofdrolspeelster Jenna Ortega liever anders gezien in ‘Wednesday’

Jenna Ortega (20) speelt de hoofdrol in de populaire Netflix-serie Wednesday. Het verhaal gaat over Wednesday Addams, de dochter van Morticia en Gomez van de welbekende Addams Family. Wat vond Jenna zelf van haar rol in de spin-off?

Dit artikel bevat spoilers over de serie.

Ruimte voor romantiek

In de spannende en komische serie is ook ruimte voor romantiek. Wednesday bevindt zich namelijk in een driehoeksverhouding met Xavier en Tyler. Die liefdestriangel had van Jenna niet gehoeven, vertelt ze aan ETalk. “Ik vertelde ze (de makers, red.) al heel vroeg dat ik niet wilde dat Wednesday in het midden van een driehoeksverhouding zou zitten”, vertelde ze. “Ik ben altijd tegen het idee van een driehoeksverhouding geweest. Wat de jongens betreft, moest ik het accepteren – maar eerlijk gezegd ga ik zo hard vechten tegen dit driehoeksgedoe. Want ik denk niet dat Wednesday ooit in een liefdesdriehoek zou zitten.”

Liefdestriangel met Tyler en Xavier

Tijdens het lezen van het script gaf Jenna aan dat ze een liefdestriangel met zowel Tyler als Xavier niet zag zitten. “Ik heb hier met de schrijvers over gesproken en zij zeiden ‘maak je geen zorgen, maak je geen zorgen, dat wordt het niet’”, deelt ze. De actrice had Wednesday liever op vriendschappelijke basis met deze jongens zien omgaan.

Komt er een vervolg op de populaire serie ‘Wednesday’?

Dít zegt de maker

Platonische relaties

“Ik denk dat er een kans is voor een echt lieve, platonische relatie, want ik denk dat het niet genoeg wordt getoond, mannen en vrouwen die veilige, platonische relaties hebben die niet romantisch worden”, legt ze uit. Bijna broer-zus-achtige relaties, ik denk dat dat echt prachtig zou zijn om te zien tussen haar en Xavier. Eerlijk gezegd denk ik dat jongens waarschijnlijk het laatste zijn waar Wednesday aan denkt.”

Bron Grazia

Fleur HartmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden