De 9 ongemakkelijkste dates uit datingprogramma's Beeld Still
De 9 ongemakkelijkste dates uit datingprogramma'sBeeld Still

De 9 ongemakkelijkste dates uit datingprogramma's

Cupido schiet helaas vaker mis dan raak als het op datingprogramma’s aankomt. Dat leidt tot hilarische, maar ook ongemakkelijke momenten. Kijk maar mee: dit zijn de negen ongemakkelijkste dates uit datingprogramma’s!

Door: Veronica Superguide

9. ‘Proppen of vouwen?’

We beginnen deze toplijst met de negen ongemakkelijkste momenten uit datingprogramma’s met een date uit First Dates. Op nummer negen vind je Floortje, die de belangrijke vragen in het leven maar meteen stelt. Proppen of vouwen? Floortje kan niet geloven dat haar date het wc-papier vouwt. Logischerwijs is de rest van de date na deze bijzondere openingsvraag geen denderend succes geworden…

8. Vunzige grapjes

Dan even een uitstapje naar Married At First Sight, dat eigenlijk een heel lang datingprogramma is. Na een flitsende bruiloft met een halve tongzoen ging de romance van Bert en Suzan voortvarend van start.

Tijdens de huwelijksreis barstte echter de bom: Suzan gaf toe dat Bert haar droomman niet is. Zo zat ‘Suus’ zich nogal te ergeren aan Berts flauwe seksgrapjes. Ze besloot om er iets van te zeggen. “Ik zeg het nu maar even, maar net maak je twee opmerkingen over sm en het veilig doen...”

7. Ontbijtje from hell

In Lang Leve de Liefde maakten we kennis met Koen en Michelle. Koen wilde een lekker ontbijtje maken voor Michelle. Maar... hij legde croissantjes op een bakplaat, schoof twee eieren in een bakje water in de oven (?) en het ging ook al helemaal mis met een sinaasappel uitpersen. Koen had echt geen idee wat hij precies deed. Een ontbijtje from hell voor Michelle dus, die zelfs nog, met gevaar voor eigen leven, ging proeven.

6. Onvoldoende saldo

Het is in First Dates altijd een ongemakkelijk moment: wie betaalt de rekening? Lekker modern drong Eline erop aan om gewoon te splitten. Ze is immers een ‘independent woman’. Want als de man betaalt “dan hangt daar toch een soort van onzichtbaar kaartje aan waar ‘seks’ op geschreven staat”, zo stelde ze. Dit leek een goed idee, totdat bleek dat haar saldo onvoldoende was.

5. ‘Hoogbegaafd’

In Lang Leve de Liefde gaf Natascha aan een ‘intellectuele klik’ te missen bij haar date Daniel. Ook voelde ze geen fysieke aantrekkingskracht of een match wat betreft humor. Met andere woorden: het was voor Natascha aan alle kanten een mismatch. Koen reageerde vervolgens als een wesp gestoken op die opmerkingen: “Ik ben hoogbegaafd, daar ben ik op getest.” Awkward…

4. ‘Eikel’

Lang Leve de Liefde zit boordevol met ongemakkelijke momenten! Schipper Robert was niet zo onder de indruk van Lenne. Hij wil “een sprietje” dat “over die boot rent”. Volgens hem is Lenne niet die vrouw. Ook haar korte kapsel viel niet in de smaak. “Ik vind het te mannelijk”, zei hij. “Daarom ken het ook niets worden. Ik zou zeggen: ‘meid, doe dat anders!’” Lenne bleef in eerste instantie kalm, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om er achter Roberts rug om een “eikel” uit te floepen.

Lees ook Klassieke hitseries die je nu kunt bingen

3. ‘Heb je nog wat leuks te vertellen?’

Soms valt het even stil tijdens een date. Zeker bij First Dates kan de spanning de kandidaten af en toe te veel worden. Kan gebeuren, niets mis mee. Totdat je vervolgens deze vraag stelt: “Heb je nog wat leuks te vertellen?” Ongemakkelijker dan dat wordt het niet…

2. ‘Mag je lekker in je reet steken’

Dat Anne en Johan geen match waren, is nog heel zacht uitgedrukt. Hun verblijf in Lang Leve de Liefde was één grote aaneenschakeling van ongemakkelijke momenten. Gelukkig leverde hun ongemak wel een schitterend tv-moment op. Anne besloot Johan namelijk uiteindelijk eens goed de waarheid te vertellen: “Dat herfststukje van jou? Mag je lekker in je reet steken!”

1. Alles met Jacob

Tot slot dan de ongemakkelijkste date ooit: die van B&B Vol Liefde-kandidaat Jacob. De twee weken die Jacob en zijn vrouwen vorig seizoen noodgedwongen samen in quarantaine doorbrachten, waren gevuld met awkward momenten.

Het hoogtepunt? Toen Jacob zijn kat meenam naar de yogales: “Ik vond het heel flauw”, verzuchtte Monica. Toen Jacob ook nog eens heel andere oefeningen begon te doen én haar voor de zoveelste keer “Monique” noemde, was ze er klaar mee: “Eigenlijk is het gewoon een klein kind dat om aandacht vraagt.”

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Still SBS6

FlairStill

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden