tempa mannen Beeld Tom Cornelissen
tempa mannenBeeld Tom Cornelissen

Daar zijn ze dan: de 8 single mannen van ‘Temptation Island: Love or Leave’

De koppels en de vrijgezelle dames van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave zijn al bekend. Dan kunnen de single heren natuurlijk niet achterblijven. Wij stellen de acht boys aan je voor die gaan proberen de liefde te vinden in het prachtige Mexico.

Yes, inclusief foto’s natuurlijk!

Michael

Michael omschrijft zichzelf als een romanticus en een echte relatieman. De 27-jarige deelnemer is op zoek naar een maatje waar hij zijn leven mee kan delen. Hij heeft dan ook echt zin om weer in love te zijn en helemaal voor iemand te willen gaan.

Michael Beeld Tom Cornelissen
MichaelBeeld Tom Cornelissen

Ali

De 21-jarige Ali is een sportieve ondernemer. Hij omschrijft de fitness als zijn tweede thuis. De ondernemer houdt van goede gesprekken en is dan ook op zoek naar een diepe connectie. Zullen de vrouwen onder de indruk zijn van zijn dansmoves en sensuele blikken?

Ali Beeld Tom Cornelissen
AliBeeld Tom Cornelissen

Chevalier

Deze bartender is klaar met het vrijgezelle leven. Chevalier staat open voor ware liefde. Hij is een echte sfeermaker, altijd in voor een feestje, maar zeker ook voor een goed gesprek. De 29-jarige boy is op zoek naar een sociale en empathische vrouw met een positieve vibe.

Chevalier Beeld Tom Cornelissen
ChevalierBeeld Tom Cornelissen

Tony

Tony is DJ en dus regelmatig op een feestje achter de draaitafel te vinden. De 26-jarige single is op zoek naar een vrouw waar hij lekker mee kan lachen. Hij hoopt tijdens Tempa een partner te vinden waar hij de rest van zijn leven mee kan delen.

Tony Beeld Tom Cornelissen
TonyBeeld Tom Cornelissen

Paul

Personal trainer Paul is regelmatig in de gym te vinden. De 27-jarige sporter is op zoek naar een zorgzame en lieve vrouw waar hij goed mee kan praten. Ook is Paul een enorme flirt die het belangrijk vindt dat de man de eerste stap zet.

Paul Beeld Tom Cornelissen
PaulBeeld Tom Cornelissen

Ray

Gek op sporten en werkzaam in de horeca; dat is de 22-jarige Ray. Deze sfeermaker bouwt graag een feestje. Gezelligheid en humor vindt hij errug belangrijk. Ray is een echte flirt en hij heeft een zwak voor bescheiden en lieve ladies.

Ray Beeld Tom Cornelissen
RayBeeld Tom Cornelissen

Matty

De 32-jarige Matty is chefkok. Als hij voor iemand gaat, doet hij dat voor de volle honderd procent. Matty zoekt een passievolle vrouw die weet wat ze wil. Deze chefkok vindt eerlijkheid en loyaliteit daarnaast enorm belangrijk.

Matty Beeld Tom Cornelissen
MattyBeeld Tom Cornelissen

Jan

Nog een feestbeest in de groep. Jan is altijd vrolijk and he loves to party. De 26-jarige single is zanger en is op zoek naar een mede-feestbeest. In een relatie vindt Jan het belangrijk dat je elkaar in z’n waarde laat, daar hoort voor hem ook elkaar vrijlaten bij.

Jan Beeld Tom Cornelissen
JanBeeld Tom Cornelissen

Bron: Grazia

Fleur HartmanTom Cornelissen

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden