Astrid en Harmjan doen boekje open en halen uit naar makers 'B&B Vol Liefde' Beeld still
Astrid en Harmjan doen boekje open en halen uit naar makers 'B&B Vol Liefde'Beeld still

Astrid en Harmjan doen boekje open en halen uit naar makers 'B&B Vol Liefde'

Na de uitlatingen van Denise over de B&B Vol Liefde-makers doen ook Astrid en Harmjan een duit in het zakje. Ze voelden zich continu onder druk gezet tijdens de opnames. "We hadden geen regie meer over ons eigen leven."

Door: Veronica Superguide

Wekenlang gestrest

Het is dan misschien wel eind goed, al goed voor de smoorverliefde Astrid en Harmjan, maar dat betekent niet dat ze alleen maar positief gevoel terugkijken op hun B&B Vol Liefde-avontuur. Astrid kwam bij kijkers enorm gespannen over en dat was ze ook, vertelt ze nu.

"Wekenlang voelde ik me gestrest en liep ik op eieren." De filmploeg 'triggerde' haar continu, zegt ze in De Telegraaf. "Ze wisten exact hoe ze mij uit mijn comfortzone moesten krijgen. Juist op die momenten zonderde ik me af en kregen de kijkers het beeld voorgeschoteld dat ik me met mijn kinderen Olivier en Noah ging opsluiten."

'Astrid werd klemgezet'

Harmjan had er moeite mee hoe Astrid werd 'klemgezet'. "Als je kinderen hebt die op gezette tijden moeten eten, naar school gaan en ook aandacht nodig hebben, dan moet je dat respecteren. Dat deden ze niet."

Ook hij vindt dat de B&B Vol Liefde-makers hebben gestookt. "Er vond een continue golfbeweging plaats waarbij het voelde alsof we geen regie meer hadden over ons eigen leven. Terwijl Astrid en ik buiten de camera’s om serieuze, diepgaande gesprekken voerden over onder meer wederzijdse verwachtingen, het samen runnen van de B&B en zelfs over de kinderen, werden we regelmatig gepusht om ons publiekelijk te uiten. Bepaalde zaken wil je gewoon voor jezelf houden. Dat is écht privé."

Lees ook Deze 10 datingshows op Netflix mag je niet missen

Geen spijt

Ondanks de heftige opnametijd heeft het kersverse stel om een duidelijke reden geen spijt van hun B&B Vol Liefde-avontuur. "We wonen intussen min of meer al samen en de kinderen hebben ook Harmjan in hun harten gesloten," aldus Astrid.

RTL reageert niet op de uitlatingen van Astrid en Harmjan. "Dat doen wij nooit op uitlatingen van (ex)-deelnemers."

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: still Videoland

Flairstill

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden