null Beeld

Zo weet je dat je geliefde de ware is

Door onze commerciële redactie

De ware vinden, dat willen we stiekem allemaal. Maar wanneer weet je dat je die gevonden hebt en waar merk je dat aan? Tja, dat verschilt per persoon maar er zijn zeker signalen die erop duiden dat je onvoorwaardelijk voor iemand gaat.

Flair samen met Topbloemen.nl

Hoe meer van onderstaande signalen je met ja kunt bevestigen, hoe groter de kans dat je de ware bent tegengekomen.

1. Je accepteert diegene zoals hij is

Acceptatie is het codewoord in de liefde. Iedereen heeft minder fijne gewoontes, ook jij en je geliefde. De vraag is of je bereid bent die te accepteren. Als het diep van binnen niet helemaal goed voelt, ben je minder snel geneigd die nare gewoontes of verschillen voor lief te nemen. Als je diegene kan nemen zoals hij is en niet (te veel) wilt veranderen, zit het wel goed.

2. Je kan je de toekomst zonder deze persoon niet voorstellen

Is je lief een constante aanwezige in je toekomstdromen? Zie je alles voor je met deze persoon, zoals samenwonen, reizen en misschien zelfs trouwen en kindjes krijgen? Dan zou dit hem wel eens kunnen zijn.

3. Je deelt intieme dingen

Zonder schroom durf je intieme details over jezelf los te laten. Misschien niet meteen maar gaandeweg steeds meer. Eigenlijk net zoals bij je beste vriendin. Heb je het gevoel dat je over alle aspecten van het leven (ja, ook de minder charmante dingen) met je lief kan praten, dan zit het wel goed!

4. Jullie lijken op elkaar

Als je op elkaar lijkt qua persoonlijkheid, levensdoelen, interesses en levensstijl is dat een goede voorspeller voor een rooskleurige toekomst. Ook is het fijn als je een beetje dezelfde waarden en normen hebt. Eerlijkheid, respect, trouw, gelijkheid... Dat zijn dingen waarover jullie het eens moeten zijn. Ook culturele achtergrond, intelligentie en sociaal economische klasse zijn goede indicatoren dat je de ware voor je hebt.

5. Jullie zijn beste vrienden en lachen veel

De meeste stellen die lang en gelukkig samen zijn, zijn vooral ook maatjes. Dat klinkt misschien een beetje suf, maar toch is dat onlosmakelijk met ware liefde verbonden. En als bonus vinden jullie elkaar ook nog eens fysiek aantrekkelijk. Extra fijn is het als jullie elkaar daarnaast aan het lachen kunnen maken. Samen lachen is misschien wel de allergrootste voorspeller van geluk in de liefde. Het is ook nog eens goed voor je.

6. Je wordt de leukste versie van jezelf

De ware is iemand die het beste in je naar boven haalt. Je voelt je slimmer, grappiger en aantrekkelijker bij diegene. Jullie worden allebei de beste versie van jezelf bij elkaar. Jullie hebben het leuk samen en je kan helemaal jezelf zijn.

7. Je liefde kent geen grenzen

En nee, we bedoelen hier niet dat je over je eigen grenzen moet laten gaan. Wel dat je veel voor je lief over hebt. Soms zelfs letterlijk afstanden wilt overbruggen. Bijvoorbeeld omdat diegene in een andere stad woont. Of misschien zelfs (tijdelijk) in een ander land. Omdat ware liefde geen grenzen kent, kun je nu met een bijzonder boeket bloemen laten weten dat je aan iemand denkt. Ook al woont deze persoon aan de andere kant van de wereld (maar om de hoek of bij jou in huis mag natuurlijk ook).

Verras je lief met dit boeket en je doneert automatisch € 5,- aan Artsen zonder Grenzen

null Beeld

Die ware liefde verdient op z’n minst een mooi boeket met Valentijn. Bij aankoop van een Artsen zonder Grenzen-boeket doneer je automatisch € 2,50 aan Artsen zonder Grenzen en Topbloemen.nl verdubbelt dit bedrag. Zo plukken ook anderen de vruchten van jullie liefde. Het Artsen zonder Grenzen-boeket is te koop vanaf € 21,45 en wordt gebonden en bezorgd door een bloemist bij jou in de buurt.

Topbloemen.nl steunt iedere maand een goed doel. In februari is dat Artsen zonder Grenzen, met als thema ‘Grenzeloos Verliefd’. Dankzij Artsen zonder Grenzen kunnen mensen rekenen op medische zorg waar dit het hardst nodig is. Zoals bij vrouwen die moeten bevallen in oorlogsgebied, in gebieden waar langdurende droogte heerst of daar waar dodelijke ziektes op de loer liggen die zich razendsnel verspreiden. In dit soort situaties komen de teams van Artsen zonder Grenzen in actie. Wereldwijd, dag en nacht.

Commerciele redactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden