Boek Beeld Eindelijk Maandag
BoekBeeld Eindelijk Maandag

WIN 4 x het boek ‘Eindelijk maandag’

Een nieuwjaarscadeautje van ons, voor jou en een vriend(in)! Het boek ‘Eindelijk maandag’ geeft antwoord op de grootste levensvraag van NU: wat wil ik nou écht? Met behulp van krachtige oefeningen en meditaties own jij de vrijheid om een leven te leiden waarin je alles uit jezelf én je werk haalt. Kortom: met dít boek kan je niet wachten tot het eindelijk maandag is.

En jij kan er 2 winnen, eentje om te houden en eentje om weg te geven!

Eindelijk maandag

Nu kan je je afvragen, waar gaat ‘Eindelijk Maandag’ nou eigenlijk over? “Eindelijk maandag gaat over veel meer dan welk werk je leuk vindt of waar je passie zit,” vertellen auteurs Mabel Duchossoy & Crystal Kwee. “Het gaat over dat waar we als mens in essentie allemaal naar op zoek zijn: betekenis, ingeving, vrijheid. En ook niet onbelangrijk: plezier! Veel mensen twijfelen niet aan wat ze kunnen, maar zijn op zoek naar het antwoord van de vraag: wie ben ik werkelijk en wat is mijn potentieel?”

Om hierachter te komen is het nodig dat je loslaat wie je denkt te moeten zijn, zodat je voorbij de rollen en de hokjes gaat. ‘Eindelijk Maandag’ helpt je alle puzzelstukjes, met behulp van krachtige oefeningen en meditaties, op de juiste plaats te laten vallen. Jouw leven, jouw keuzes, right?’

Over de auteurs

“Op jonge leeftijd waren we het cliché ‘carrièrevrouwen’, voor ons 30e zaten we al hoog in de boom van de corporate wereld. We hadden nog jaren zo door kunnen gaan, maar steeds vaker stonden we op met het gevoel “is dit het nou? Waar doen we het eigenlijk allemaal voor?” We verloren steeds vaker energie en hadden het idee dat we niet al onze talenten kwijt konden, slechts een paar…”

Mabel Duchossoy & Crystal Kwee hebben dan ook helaas allebei een burn-out nodig gehad om uiteindelijk te kunnen groeien in hun bewustzijnsniveau en om in te gaan zien dat ‘het’ anders kon. “Dat we uit de ratrace konden stappen. En onze eigen regels konden gaan schrijven. Werk konden gaan creëren dat een ware uiting is van wie we zijn, waar we voor staan en waar we diep in geloven. Dat we zo onze purpose in life konden leven, als professional en persoon.”

In 2013 vond het duo hun roeping, ze startten hun eigen bedrijf. Met Next Level Humanity hielpen ze via verschillende hands-on coachingprogramma’s al meer dan 2.500 vrouwen (and counting!) zichzelf te vinden en hun dromen werkelijkheid te laten worden.

Hoe maak je kans?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en vul je gegevens in in het onderstaande formulier. De winactie loopt tot 10 januari.

Lisa CostersEindelijk Maandag

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden