Simone: ‘Even snel de deur uit rennen is er niet meer bij sinds Rinse er is’ Beeld
Simone: ‘Even snel de deur uit rennen is er niet meer bij sinds Rinse er is’

Simone: ‘Even snel de deur uit rennen is er niet meer bij sinds Rinse er is’

Simone (31) en Eelke (34) genieten sinds dertien maanden van hun zoon Rinse. Ze hebben met z’n drieën echt een routine gevonden, al zijn er altijd onverwachte momenten met een nieuwsgierige dreumes.

“Ik werk vier dagen per week als hr-manager voor een groot softwarebedrijf. Drie dagen vanuit huis en donderdags op kantoor. Alleen die dag moeten we goed plannen. Op de andere dagen kunnen we gelukkig vrij flexibel zijn. Rinse is twee dagen bij de opvang en de andere twee dagen passen de opa’s en oma’s op.”

Lekker in z'n vel

“Rinse zit momenteel in een goede fase. Als hij een ontwikkelingssprongetje maakt, slaapt hij slechter en is ie sneller van de leg maar nu zit hij echt lekker in z’n vel. Hij wil alleen maar ontdekken en onderzoeken. En zoekt daarbij graag de grenzen op. Ik heb een mooie dure vaas en een zoutlamp waar hij niet aan mag komen, maar hij gaat daar geregeld met een boevenkop op af. En dan vooral als ik mijn handen vol heb en hem dus niet direct kan corrigeren. Maar ik vind dat eigenlijk alleen maar grappig. Verder vermoed ik dat hij over een paar dagen gaat lopen. Hij wordt steeds behendiger en was ook erg vroeg met kruipen. Er gaat dan vast weer een hoop veranderen.”

Alles moet mee

“Even snel de deur uit rennen is er niet meer bij sinds Rinse er is. Ook al gaan we maar even weg, vaak moet toch de hele handel mee. Afgelopen weekend waren we logeren bij vrienden en dan zit de hele auto vol met spullen voor Rinse. Toetenvegers vergeet ik nooit. Ik gebruik ze voor alles. Dus niet alleen voor Rinse’s toet, maar ook voor z’n handjes, voetjes, de tafel, zijn stoel, nou, bedenk het maar. Als hij met z’n geplette-bananenhandjes met me wil knuffelen, grijp ik nog snel even een doekje. Vooral onderweg zou ik niet weten wat ik zonder deze doekjes moet. Ze geven je snel weer een schoon gevoel. Rinse zelf vindt het niet altijd even fijn om gepoetst te worden, dus ik moet wel snel zijn. Maar gelukkig word je met alles na verloop van tijd handiger.”

null Beeld
null Beeld

Alles voor je baby bij Albert Heijn

Van babyvoeding, luiers en billendoekjes tot andere verzorgingsproducten: je hebt het allemaal nodig. Bij Albert Heijn vind je een groot assortiment voor je baby, dreumes en peuter, van het eigen merk tot bekende A-merken én nog biologisch ook. Met AH Premium krijg je altijd 10% korting op het biologische assortiment. Bekijk de voorwaarden op ah.nl/premium. En extra makkelijk in chaotische tijden: bestel alles voor je baby en de rest van je boodschappen op ah.nl.

Ontdek nog meer lievelingsproducten voor je baby, dreumes of peuter op ah.nl/baby

* De AH Beregoede Kids Toetenvegers zijn getest door 97 gebruikers (hettestpanel.nl, augustus 2022)

Miriam Landman

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden