null Beeld

Met deze seksbuddy’s ben je als single beter af

Wat als je als single de perfecte seksbuddy ontmoet. Een buddy die precies weet hoe jij het liefst klaarkomt, die het net zo lang volhoudt als jij en die er altijd is. En hij (of zij) bemoeit zich niet met wat je eet, kijkt en leest. Klinkt perfect toch?!

Flair samen met EasyToys

Tijdens Singles Week gaat EasyToys happy singles koppelen. Niet aan een partner, maar aan de perfecte toy. Zodat je gewoon lekker single kunt blijven én van seks kunt genieten. Heel veel lusten, geen lasten.

Seksuele ontdekkingstocht

Zie het als een eerbetoon aan alle singles. En een goede manier om lekker met jezelf te experimenteren. Want juist als je single bent, heb je de tijd om je eigen lichaam verder te verkennen. Zodat als je toch met iemand in bed belandt, je beter weet wat je lekker vindt. Dat doet iets met je zelfvertrouwen. En een zelfverzekerde vrouw, die is onweerstaanbaar sexy.

Quality time

Maak dus regelmatig tijd voor jezelf. We hebben het dan niet over series bingen, maar over tijd voor je lijf, jouw seksualiteit en jouw genot. Je weet vast van jezelf hoe je het beste in de mood komt. Een filmpje, een beetje fantaseren of terugdenken aan die ene scharrel. Maar weet je ook wat sextoys jou tegenwoordig te bieden hebben? Geloof ons, het is meer dan een bootycall je ooit kan geven. Sextoys maken jouw tijd met jezelf zonder twijfel leuker.

De perfecte match

EasyToys matcht jou als single aan een seksbuddy die aan al jouw eisen voldoet. Iemand die het langer dan twee minuten volhoudt, keihard z’n best doet, alle standjes kent die jij wél fijn vindt, lekker groot in de hand ligt, goed luistert en ook nog eens in de smaak valt bij je vriendinnen? Op de gemiddelde datingapp moet je er maanden al dan niet jaren voor swipen, op EasyToys vind je ze in overvloed.

null Beeld

Neem deze Loveboxxx. Als je die eenmaal in huis hebt, kom je echt nooit meer de deur uit. Met een wandvibrator met tien verschillende standen, een lekker in de hand liggende dildo, vaginaballetjes waarmee je je bekkenbodemspieren traint en een vibratie-eitje kom jij volop aan je trekken. Geschikt voor de veeleisende single die niks wil missen.

null Beeld

Een orgasme op bestelling? Met de FemmeGasm Tapp 2 wordt het wel heel makkelijk. Waar scharrels vaak net het verkeerde plekje raken of te weinig geduld met je hebben, weet deze luchtdrukvibrator jou precies op de juiste manier te stimuleren. Want: vibraties en pulsaties in één en dan ook nog twaalf verschillende standen. Klaarkomen wanneer jij dat wil!

null Beeld

Het luistert en reageert meteen, je vriendinnen vinden hem ook leuk en het juiste knopje is zo gevonden. Als dat is wat je zoekt, raadt EasyToys jou dit vibrerende ei aan. LUV EGG heeft een extra krachtige motor met tien vibratiestanden.

Nog meer matches

Omdat EasyToys ook wel weet dat matches verslavend zijn, maakten ze een pagina speciaal voor Singles Week vol met potentiële seksbuddy’s. Zeker weten dat jouw perfecte match (of matches, zo u wil) daar ook tussen zit.

Commerciële redactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden