artikelbeeld Column Marije Beeld Dorian Jurne
artikelbeeld Column MarijeBeeld Dorian Jurne

Hoofdredacteur Marije over de nieuwe Flair: ‘Fuck perfectie, vier het leven en jezelf’

Je ziet het goed, Flair is compleet vernieuwd en staat als een huis. Nóg beter aansluitend bij waar de doelgroep behoefte aan heeft én met meer ruimte voor zelfontwikkeling.

Sterk en kwetsbaar

Hoofdredacteur Marije kon niet wachten met de grote metamorfose van Flair. “Flair wordt dé plek voor de jonge vrouw die het beste uit zichzelf wil halen. Vrouwen die sterk én kwetsbaar durven zijn. Weten wat ze willen, maar soms ook niet.”

Maakbaar

Marije: “Het gevoel dat het leven maakbaar is, is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Maar daarmee ook de verwachtingen die we onszelf opleggen. We moeten van alles. Genoeg tijd besteden aan de kinderen, ambitie hebben, de perfectie partner zijn, een betrokken vriendin. Op een gegeven moment breekt dat je op. Onlangs hebben we een onderzoek uitgerold op social media onder 2600 vrouwen. Twee op de drie vrouwen geeft aan te worstelen met prestatiedruk. Dat zijn er nogal wat. Wat ook interessant is: 40% geeft aan de aandacht voor dit onderwerp te missen in de media. Die handschoen gaan wij met Flair nu oppakken met één duidelijke missie; de jonge vrouw handvaten bieden om sterk en met zelfvertrouwen in het leven te staan. Het is immers jouw leven, jouw keuzes.’

Fuck perfectie

De nieuwe Flair sluit naadloos aan bij de wensen van de doelgroep die overal én 24/7 wil weten wat er speelt. Online, maar ook in je feed, in je mailbox en met een wekelijks magazine. Marije: “Op dit moment zijn wij al het grootste multimediale jongevrouwenmerk en ik ben ontzettend trots dat wij de impact die we hebben kunnen gebruiken voor zo’n belangrijk onderwerp. Op een toegankelijke manier, zonder schaamte en met zelfspot zullen wij dagelijks onderwerpen plaatsen op het gebied van zelfontwikkeling. Maar ook herkenbaarheid is een hele belangrijke. Door echte vrouwen een podium te geven hun verhaal te vertellen. Dus fuck perfectie, vier het leven en jezelf.”

Liefs, Marije

Marije VeermanDorian Jurne

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden