Erotisch verhaal: Verdwaald in Noorwegen Beeld Getty Images/Westend61
Erotisch verhaal: Verdwaald in NoorwegenBeeld Getty Images/Westend61

Erotisch verhaal: Verdwaald in Noorwegen

Na een aantal kilometers stopt ze in de berm om de wegenkaart van Noorwegen te bekijken. Omdat nergens borden staan, heeft ze geen idee waar ze is. Het voelt alsof ze verdwaald is in het grootste bos waar ze ooit is geweest. De zon brandt op haar huid en ze zweet.

Flair samen met EasyToys

'Ik heb een mouwloos jurkje aan met daaronder een simpele zwarte bikini voor als ik ergens kan zwemmen, maar telkens als ik een baai zie, weet ik niet hoe ik er moet komen. Op de bijrijdersstoel liggen brochures, mijn rugtas en zonnebrandcrème. Ik bestudeer de namen op de kaart. Oslo heb ik zo gevonden, maar ik weet niet eens waar ik nu ben. Uiteindelijk pak ik mijn mobiel om de routebeschrijving in te typen. Dat ik daar niet eerder aan heb gedacht… Maar mijn mobiel blijft bufferen. Geen ontvangst. Fijn. Even ben ik uit het veld geslagen, maar als ik rondkijk, zie ik niet ver bij mij vandaan een zandweg, groot genoeg voor een auto met ernaast een bordje. Er staat iets op. Daar wonen mensen die ik de weg kan vragen.

Ik rij de zandweg in en kom na een bocht op een open plek. Er staat een houten huis met een veranda en een schommelbank. In het gras staat een houten tafel met twee bankjes en een grote vuurkorf. Ik parkeer de auto naast twee andere auto’s en als ik uitstap zie ik dat ze toe zijn aan een opknapbeurt. Naast het huisje staat een garage waar ik naartoe loop. Een pick-up is half uit elkaar gehaald en hangt een paar meter boven de grond in een stellage. Er ligt olie op de grond, aan de muren hangt gereedschap en ik zie veiligheidsbrillen en andere spullen uit kasten puilen. Maar er is geen levende ziel te bekennen. Dan hoor ik een geluid. Ik spits mijn oren. Het klinkt alsof er iets stuk wordt geslagen. Ik loop de garage uit, ga de hoek om en blijf versteld staan.

Hij glimlacht scheef

Een man met ontbloot bovenlijf, breed geschouderd, zijn gespierde borst bedekt met blond kort borsthaar, staat zo’n vier meter van mij af. Hij heeft zijn armen geheven waardoor zijn spieren mooi uitkomen. Een geblokt overhemd is om zijn middel geknoopt. Zijn broek zit vast aan bretels die over zijn blote bovenlijf zijn gespannen. Op dat moment laat hij met kracht een bijl op een houtblok neerdalen. Zijn gezicht is bezweet, hij heeft een rommelige knot in zijn blonde haar en een grove halflange baard. Met zijn onderarm veegt hij zijn voorhoofd af. Op dat moment kijkt hij naar mij. Met gefronste wenkbrauwen heft hij zijn hand tegen de zon en hij glimlacht scheef.

“You are not from here, are you?” zegt hij als hij de bijl in het houtblok smijt. Het blijft er schuin instaan. Ik zie het trillen. “How do you know?” stamel ik. Deze man is zo knap dat ik bang ben dat ik een zonnesteek heb opgelopen. Hij komt rustig op me af en voor ik het weet pakt hij mijn arm en trekt me naar zich toe. “You better not stand in the sun too long.” Hij neemt me zonder pardon mee naar het huisje en zet me op de schommelbank in de schaduw. Meteen loopt hij naar binnen, maar komt snel weer terug met een glas water dat ik gulziger opdrink dan ik zou willen. “Are you alright?” De man zit gehurkt voor me. Hij kijkt naar me op. Losse plukjes van zijn goudblonde haar vallen voor zijn ogen en ik moet de behoefte onderdrukken om het uit zijn gezicht te strijken. Opeens staat hij op en gaat naast me zitten. Hij steekt zijn hand uit, die ik aanpak.

'Ik wend mijn blik af van zijn lichaam'

“Magnus.” “Ruby.” “What a beautiful name. Where are you from?” Hij laat mijn hand niet los en ik merk dat ik dat niet erg vind. “I’m from the Netherlands. And thank you.” Ik hef het lege glas. “It was nothing.” Hij pakt het lege glas aan en zet het naast zich op de grond. “So what brings you here? You have troubles with your car?” “I am lost.” Magnus grijnst weer zijn scheve lach, wat hem nog aantrekkelijker maakt. Ik hoop niet dat ik bloos. Hij neemt de meeste ruimte in op het bankje en zijn gespierde bovenarm strijkt langs de mijne. Zijn torso is bedekt met korte blonde haartjes. Hij ruikt heerlijk naar mannelijk zweet…“I mean, I am visiting Oslo. But I rent a car and I wanted to go for a swim and then I got lost,” zeg ik snel. Ik wend mijn blik af van zijn lichaam en kijk in zijn ogen. “There is no water here,” zegt Magnus serieus. “You can come inside and we will find a way for you to go back to Oslo.” Magnus staat op en wenkt dat ik mee naar binnen kan komen.

Binnen is het klein. Een keukentje met een tafel en twee stoelen, een bank met een lage lange tafel, een open haard, een kledingkast en een tweepersoons bed zijn er zo efficiënt mogelijk ingezet. Een grote servieskast vult de ruimte naast de deur die ik dichtdoe. Als ik me weer omdraai heeft Magnus zijn bretels laten hangen. “Take a seat. My home is your home,” zegt hij. Ik leg mijn tas op een stoel en ga op de bank zitten, terwijl ik volg hoe Magnus naar zijn kledingkast loopt, zijn overhemd in een mand gooit en een wit hemd aantrekt. “Is this your garage?” vraag ik, om een gesprek op gang te brengen. “Yes, I work alone.” Hij gaat met een hand door zijn haar en haalt zo de knot los. Zijn haar valt nonchalant over zijn schouders.

Zijn ogen hebben de kleur van een zomerse, helderblauwe lucht

In de keuken schenkt Magnus iets in en hij komt naast me zitten. Ik weet niet goed wat ik moet zeggen en ook niet waar ik moet kijken, dus neem ik een grote slok. Het is bessensap. Magnus lacht weer. “What’s so funny?” vraag ik. “You are funny,” zegt hij. Hij zet zijn glas op de lage lange tafel voor ons. Ik zie zijn arm spannen. “Why is that?” Mijn stem is een octaaf hoger dan normaal. “Because I see how you look at me. I make you feel uncomfortable. But you can tell me, I will put on something else if you want.” Dit had ik niet verwacht. Ja, ik word zenuwachtig van hem, van zijn gespierde lichaam, van zijn knappe gezicht, maar ik wil niet dat hij iets anders aantrekt. Magnus staat op en voor ik het weet pak ik zijn onderarm en maan hem te stoppen. Hij zakt terug op de bank waardoor ik bessensap mors, over mijn jurk en de bank. “Oh no! I’m so sorry!” zeg ik, terwijl ik mijn glas op tafel zet en opsta. “Don’t worry,” zegt Magnus alleen. Hij staat ook op. Ik kan geen kant op in de smalle ruimte en struikel achterover waarbij ik de glazen omstoot. Magnus pakt me beet, maar een seconde later lig ik op mijn rug op de tafel. Magnus staat over me heen gebogen, zijn gezicht is nog geen centimeter van mij af. Nu zie ik hoe mooi zijn ogen eigenlijk zijn, ze hebben de kleur van een zomerse helderblauwe lucht met groene spikkeltjes. Hij steunt op zijn arm en strijkt wat haar uit mijn gezicht. Zijn blik dwaalt af naar mijn mond, terug naar mijn ogen en weer naar mijn mond.

“Magnus…” prevel ik. Hij buigt langzaam naar voren, ik doe mijn ogen dicht en voel een kus op mijn wang. Zijn baard en snor kriebelen, zijn lippen zijn zacht en hij kust mijn wang intens. Ik bijt op mijn onderlip. We kijken elkaar weer aan. Een moment gaat voorbij waarin ik zijn baard streel en zijn gezicht in me opneem. Magnus zit op zijn knieën. Met zijn vingers raakt hij de vlekken op mijn jurk aan. Ze zitten rond mijn borsten en op mijn schoot. Het windt me op en dat merkt hij… Zachtjes kneedt hij mijn borsten. Ik pak zijn schouders vast. Ik hunker naar zijn aanraking, ik wil hem proeven en ruiken, ik wil dat hij me overal aanraakt. Zijn hand glijdt naar beneden en trekt mijn jurk omhoog. Ik hou mijn adem in als hij mijn benen uit elkaar trekt en zich ertussen positioneert. Magnus trekt zijn hemd uit en smijt het op de grond. Zijn ontblote bovenlijf laat mij even scherp inademen. Vervolgens duwt hij de tafel moeiteloos een meter van zich af zodat hij meer ruimte heeft en kust hij hartstochtelijk mijn mond. Ik zoen hem smachtend terug. Hij zoent onstuimig, maar heerlijk sensueel, terwijl hij ondertussen mijn jurk uittrekt. Daarna schuift hij mijn bikinitopje opzij en neemt mijn tepel in zijn mond.

In extase

Mijn ogen vallen dicht, ik grijp zijn haren in een reflex vast en duw zuchtend mijn borsten omhoog. Hij zuigt, likt en bijt en brengt mijn lichaam in extase. Mijn andere tepel laat hij tussen zijn duim en wijsvinger rollen. Ik kronkel onder zijn aanrakingen. Magnus schuift mij verder omhoog zodat hij tussen mijn benen kan liggen en trekt mijn topje uit. We passen nog net op de tafel. Terwijl hij mij weer zoent, lome rondjes draait met zijn tong en mij verder opgeilt, rijkt Magnus met een hand naar de gulp van zijn broek. Hij richt zich op en binnen mum van tijd staat hij volledig naakt voor me. Ik kan mijn ogen niet van zijn mannelijkheid afhouden. Het is groot en omzoomd door netjes bijgehouden schaamhaar met stevige ballen. Terwijl ik op mijn onderlip bijt en bedenk wat ik allemaal met hem wil doen, gaat Magnus op zijn knieën. Hij doet mijn broekje uit, duwt mijn benen uit elkaar en voelt met een vinger tussen mijn warme glibberige lippen.

“You are wet.” Het is een constatering, maar niet minder geil om te horen. Voor ik het weet voel ik Magnus’ hete adem tegen de binnenkant van mijn dijbeen. Hij kust me daar. Hij kust alles, elke centimeter, behalve mijn hunkerende en samentrekkende kut. Ik voel hoe hij kleine kusjes geeft op mijn hete tintelende huid. Ik voel zijn gezichtshaar kriebelen. Ik voel zijn tong een baan trekken en zijn lippen zuigen. Het is alsof mijn huid duizend keer sensitiever is en ik hou het niet meer uit.

Zijn blik is dierlijk

“Magnus, please…” zucht ik. Mijn zintuigen staan op scherp. Als reactie zuigt hij eerst uitgebreid op mijn schaamlippen, laat zijn tong ertussen glijden. Ik hoor hem smakken en snuiven. Ik richt me op. Magnus kijkt me aan terwijl hij me likt, zijn blik is dierlijk. Ik huiver van genot. Als hij eindelijk mijn klitje begint te likken, kreun ik luid. Zonder aandacht te schenken aan mijn hunkerende opening blijft hij mijn klit liefkozen. Hij likt en zuigt en ik voel zijn baard tegen mijn dijen. Ik grijp zijn haren en hou zijn hoofd op een bepaalde plek. Magnus blijft precies daar doorgaan. Ik kronkel, hijg, kreun en voel mijn lichaam steeds heftiger tintelen, tot ik met een rauwe schreeuw en happend naar adem tot een schokkend hoogtepunt kom...'

Deel jouw verhaal

Wil jij ook jouw erotische avonturen terugzien in deze rubriek? Mail dan je verhaal naar flair@dpgmediamagazines.nl met als onderwerp ‘Happy end’. Als we jouw verhaal plaatsen, krijg je een verrassingspakket van EasyToys t.w.v. € 75.

null Beeld
null Beeld
null Beeld
null Beeld
null Beeld
null Beeld
Flair RedactieGetty Images/Westend61

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden