null Beeld

Dit is het beste ondergoed voor onder je kerstoutfit

Door onze commerciële redactie

Een fluwelen broekpak, een pofjurk of toch die little black dress. Hoe je ook gekleed gaat deze kerst, beloof ons dat je er het juiste ondergoed (en ook de juiste panty's, please) onder draagt. Want dat kan je kerstoutfit maken of breken.

Flair samen met Kruidvat

Welk ondergoed je kiest, hangt trouwens niet alleen af van je kleding. Ook je figuur speelt natuurlijk een rol. En dan hebben we het vooral over billen, die bij iedereen verschillen.

Strakke kleding

Met een strakke broek of jurk accentueer je je figuur. En dat moet wel goed gebeuren. Kies daarom onder strakke kleding voor een string of hipster, dan zit je niet met naden op je billen. Kies daarnaast voor hoog uitgesneden ondergoed. Zo worden je billen mooi geaccentueerd. Heb je een lange strakke jurk op het oog, denk dan ook eens aan shapewear of een body. Die kunnen ervoor zorgen dat het onder je jurk - hoe zullen we het zeggen - tja, een mooi geheel wordt. Koop shapewear nooit te krap, want dan krijg je juist naden.

Doorschijnende kleding

Ga jij sexy doen deze kerst? Heel goed! Trek er vooral iets onder aan dat gezien mag worden, zoals een brazilian met kant. Wil je het liever iets meer bedekken, kies dan voor High Waist slips of pants. Die laatste zijn een soort wielrenshorts die dus ook een deel van je bovenbenen bedekken. Dat is trouwens ook fijn onder korte, strakke jurkjes, omdat het schuren van je bovenbenen tegen elkaar nogal eens kan irriteren aan het eind van de dag.

Kleding van satijn of fluweel

Prachtig zijn ze, deze stoffen. En helemaal met kerst. Maar ze maken het je niet makkelijk want je ziet alles eronder. Daarom kies je het beste voor naadloos of onzichtbaar ondergoed onder fluweel of satijn. Of het nou om een broek of een mooie lange jurk gaat. Bij zowel naadloze als onzichtbare onderbroekjes heb je geen last van afdrukken in je huid. Shaping ondergoed is sowieso bijna altijd naadloos. Bij Kruidvat heb je voor nog geen 10 euro een shapewear onderjurk. Dus als je twee vliegen in één klap wilt slaan…

Witte kerst

We hebben ze gezien: witte pakken voor kerst. Prachtig, maar wat draag je eronder? Dat hangt vooral van je huidskleur af. Heb je een lichte huid, dan zit je met huidkleurig ondergoed het veiligst onder witte kleding. Wit contrasteert namelijk te veel met je huid en dat ga je zien. Als je een donkere huid hebt, pakt rood of bordeauxrood ondergoed het beste uit onder een wit pak.

2 + 1 gratis voor alle ondermode bij Kruidvat

Seamless, stretching, shaping of invisible, je vindt deze soorten ondergoed gewoon om de hoek bij Kruidvat (of nog dichterbij: online). Kruidvat is expert in het maken van betaalbaar ondergoed voor alle soorten billen. Welke slip jouw outfit en billen ook nodig hebben, je koopt kwaliteit en ondergoed dat lekker zit. Kleine tip: hun Max, Highleg en Slip zijn al een beetje voorgevormd en sluiten daardoor extra mooi aan op je lichaam. En als je dan toch bij Kruidvat bent, kijk dan ook meteen even bij de panty’s. Want ook die kunnen een bescheiden, maar belangrijke bijdrage aan je kerstoutfit leveren. En het mooie is, voor alle soorten ondermode geldt: 2 + 1 gratis

Commerciële redactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden