null Beeld

Dit is de mooiste manier om terug te blikken op afgelopen jaar

Door onze commerciële redactie

Een nieuw jaar is begonnen. Naast vooruit kijken, is dit ook het moment waarop je gedachten automatisch teruggaan naar het afgelopen jaar. Wij vinden dit dan ook de perfecte periode om je leukste foto’s van 2022 een ereplaatsje te geven in een fotoboek.

Flair samen met Kruidvat

De feestdagen zijn voorbij en dat betekent dat een rustigere periode aanbreekt. Misschien heb je ook nog wel vakantie, samen met je kind(eren). Dan is samen een fotoboek maken een gezellige activiteit om regenachtige middagen mee te vullen. Bij het selecteren van foto’s beleven jullie de dierbaarste momenten gewoon weer opnieuw. Ook in je eentje is zo’n boek maken een heerlijke activiteit waar je je helemaal in kunt verliezen. Pak er wat lekkers bij, zet een lekker muzikaal lijstje op en de middag vliegt voorbij.

Indrukwekkend fotoboek

De tijd van foto’s afdrukken en inplakken ligt lang en breed achter ons. Digitaal is the way to go. Ook als je geen creatief genie bent, is het vrij eenvoudig een indrukwekkend fotoboek te maken met de fotosoftware van de winkel of website waar je je boek laat maken. Kruidvat is zo’n winkel waar je voor een goede prijs een fotoboek van hoge kwaliteit online in elkaar kan zetten. En heb je weinig tijd, dan kan het ook in vijf minuten vanaf je telefoon, met hun app. Een fotoboek-assistent selecteert dan automatisch jouw beste foto's en zet ze in een fotoboek. Later kun je de geselecteerde foto’s natuurlijk nog gewoon wijzigen.

Foto's selecteren

Je het kan het selecteren van je foto's dus overlaten aan de fotoboek-assistent, maar eigenlijk is dit het leukste gedeelte van het maken van je fotoalbum. Om het proces wat te versnellen, is het wel slim om van tevoren te bedenken welke events terug mogen komen in je fotoboek. Meerdere boeken maken met verschillende thema's kan ook. Zo houd je het behapbaar. Doe eerst een grove selectie door je leukste foto's als favoriet aan te merken. Na deze eerste selectie kijk je nog eens kritisch en selecteer je alleen de beste foto's uit een serie.

Het hele jaar door of in de vakantie

Voor het jaar in foto’s kun je het beste kiezen voor een wat groter formaat fotoboek: M, L of XL. Er gebeurt een hoop in een jaar en het is zonde om bijzondere momenten te vergeten omdat ze niet in je boek pasten. Je kunt er een traditie van maken om elk jaar in de vakantie een fotojaarboek te maken of je kiest ervoor om vanaf januari het hele jaar door je boek te vullen met foto’s. Dan hoef je aan het einde van het jaar alleen nog maar je fotoboek te laten afdrukken. Zo’n boek bijhouden doe je bij Kruidvat het beste met hun offline software. Dat betekent dat je niet online werkt, maar de software downloadt op je computer.

Maak er een kunstwerk van

Je kunt een fotoalbum opmaken zoals jij mooi vindt. Strak, speels, met tekst of juist helemaal visueel, met grote van de pagina aflopende foto's of met collages. Jij bepaalt. Kijk van tevoren eens naar de voorbeelden van anderen ter inspiratie. Dan weet je wat jou het meeste aanspreekt en wat het beste bij jouw album of thema past. Met de fotosoftware van Kruidvat heb je veel vrijheid in de opmaak en visuele opties om je boek mee op te vrolijken. Ook de keuze voor een papiersoort en kaft is een belangrijke. Voor een harde kaft betaal je meer maar het geeft je boek wel meteen een professionele uitstraling. Bovendien blijft zo'n boek langer mooi.

Maak nu je fotoboek met stapelkorting

Met de gratis ontwerpsoftware van Kruidvat op je laptop maak je heel eenvoudig je eigen fotoboek. En momenteel nog met stapelkorting ook. Bij besteding tot €40 krijg je 20% korting, tot €75 is dat 25% en vanaf €75 zelfs 30%. Een album maken op je telefoon of tablet? Ook dat kan. Download daarvoor de Kruidvat Foto App of gebruik het online programma.

Commercial redactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden