Daghoroscoop Kreeft Beeld Flair
Daghoroscoop KreeftBeeld Flair

Daghoroscoop 5 december: Koester dat fijne, warme gevoel, Kreeft✨

Dit is de daghoroscoop van 5 december 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Kreeft

Het heerlijk avondje is gekomen en je kunt niet wachten tot je ‘s avonds met je familie pakjes uit kunt pakken. Koester dat fijne, warme gevoel. Dan kun je daar weer een hele poos op teren. Laat je naasten ook weten dat je zo geniet van deze momenten. Dat weten ze zeker wel te waarderen. Wanneer mensen je een mening opdringen ga je er vandaag niet in mee. Het kan zelfs zover gaan dat je gaat provoceren. Uiteindelijk brengt je dit in een vrij lastig parket.

Schorpioen

Je voelt je vandaag voornamelijk erg productief. Je hebt zin om overal je schouders onder te zetten en je bedenkt allerlei praktische oplossingen voor problemen. Ach, eigenlijk zie jij helemaal geen problemen, voor jou zijn ze slechts uitdagingen. Leef naar een doel toe. Houd rekening met de situatie thuis bij al je overwegingen die betrekking hebben op je verdere toekomst! Je vindt je innerlijke evenwicht weer terug, dat geeft een goed gevoel.

Tweelingen

Deze dag staat in het teken van reizen. Vandaar dus dat je zoveel zin hebt om op pad te gaan. Een prima moment om je tickets nog eens na te lopen of alvast plannen te maken voor een volgende grote reis. Er hangt vandaag een vurige stemming in de lucht. Mensen hebben behoefte aan aandacht en waardering. Geef ze wat je zelf ook zou willen ontvangen. Als je gul bent, komt het in tienvoud naar je terug. Verwen de mensen van wie je houdt.

Geen Kreeft, Schorpioen of Tweelingen? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden