Daghoroscoop Boogschutter Beeld Flair
Daghoroscoop BoogschutterBeeld Flair

Daghoroscoop 30 December: Leef en laat leven, Boogschutter✨

Dit is de daghoroscoop van 30 December 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Boogschutter

Blijf vandaag niet bij de pakken neerzitten, maar word actief. Je zult nieuwe mensen leren kennen en een nauwe band met hen kan jullie beiden voordelen opleveren. Daar moet jij je van bewust zijn. “Leef en laat leven”, zou vandaag hoog in je vaandel moeten staan. Iemand die je eigenlijk had afgeschreven laat zich vandaag ineens van zijn of haar beste kant zien. Je zult je mening over hem of haar in positieve zin moeten bijstellen.

Kreeft

Vooral bij een geschil is het vandaag zaak om het hoofd koel te houden. Blijf niet alleen praktisch, maar blijf vooral logisch nadenken. En vergeet niet ook nog even lekker van de dag te genieten. Als er onderwerpen zijn die je liever niet met de hele wereld bespreekt, dan kun je er vandaag beter over zwijgen. Je kunt zomaar de behoefte voelen om de mensen uit je directe omgeving wat vaker te zien. Het leuke deel van je familie bijvoorbeeld.

Weegschaal

Zelfs in grote groepen lijkt iedereen vandaag alleen op jou te letten. Jouw wijsheid. Jouw humor. Jouw raad. Dáár draait het nu allemaal om. Jij staat in de schijnwerpers. Wentel je volop in deze aandacht, want de afgelopen tijd heb je niet zo hard gestraald. Een oude tegenstelling tussen jou en je partner of een goede vriend of vriendin kan opnieuw aan het licht komen tijdens een discussie. Gelukkig wordt het bijgelegd door water bij de wijn te doen.

Geen Boogschutter, Kreeft of Weegschaal? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden