Daghoroscoop Vissen Beeld Flair
Daghoroscoop VissenBeeld Flair

Daghoroscoop 28 November: Een vriend of vriendin kan je helpen, Vissen✨

Dit is de daghoroscoop van 28 November 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Vissen

Misschien kan een vriend of vriendin je helpen bij de laatste loodjes van die ene opdracht. Die wegen immers altijd nog het zwaarst. Daarna kun je genieten van het resultaat van je werk. Je hebt je oog laten vallen op een duur item. Waarschijnlijk is het beter om ervoor te sparen. Om dat ene ongewone probleem op te lossen, zul je vastgeroeste denkpatronen moeten doorbreken. Doe eens het tegenovergestelde van wat je normaal gesproken zou doen.

Weegschaal

Neem niet te veel hooi op je vork. Ook al heb je het gevoel dat je de wereld aankunt, zelfs jij hebt je grenzen. Sociaal gezien staat je een heel gezellige dag te wachten. Je hebt interessante gesprekken en de kans is groot dat je plotseling verliefd wordt. Deze dag is bedoeld om te genieten van alles om je heen. Dromen kunnen werkelijkheid worden. Maak een lijst van wat je de komende tijd wilt bereiken, en onderneem de komende tijd concrete acties.

Stier

Bemoei je niet met andermans zaken, ook al heb jij goede bedoelingen. Probeer wat minder rusteloos te zijn. Er wordt wellicht over je gepraat, maar het is het beste om dat te negeren. Problemen thuis of met familie kunnen zwaar voelen vandaag, maar als je je open en communicatief opstelt, kun je daar doorheen breken. Het geheim: je gevoelens uiten zonder boos te worden. Ga op zoek naar een goede balans tussen rustig blijven en trouw blijven aan jezelf.

Geen Vissen, Weegschaal of Stier? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden