Daghoroscoop Tweelingen Beeld Flair
Daghoroscoop TweelingenBeeld Flair

Daghoroscoop 23 December: Vermijd vandaag chaotische situaties, Tweelingen✨

Dit is de daghoroscoop van 23 December 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Tweelingen

Je kunt maar moeilijk bij je gevoel komen en ook je rationele vermogens lijken het te laten afweten. Probeer vooral bij jezelf te blijven, hoe moeilijk dat ook kan zijn. Vermijd vandaag al te chaotische situaties. Het is de beste dag van de week om je to-do-lijst aan te vallen en alle saaie taken uit de weg te ruimen. Mocht je aan het werk zijn, dan zijn je gesprekken of projecten succesvol. Je hoeft er niet eens zoveel moeite voor te doen.

Stier

Andermans verwachtingen kunnen zwaar op jouw schouders drukken. Werk jezelf niet kapot in je streven het anderen naar de zin te maken. Bepaal wat als eerste moet gebeuren en ga vervolgens methodisch te werk. Laat je vooral niet opjagen. Je mag vandaag helemaal vertrouwen op je intuïtieve rechterhersenhelft. Eindelijk zit de rest van de wereld op jouw golflengte; eindelijk begrijpen ze de subtiele manier waarop jij communiceert.

Boogschutter

Je voelt tijdens een gesprek snel aan als er bij iemand iets mis is. Neem even de tijd om te luisteren. Je hoeft niet eens advies te geven; vaak is het genoeg dat mensen hun gal even kunnen spuwen en jij bent, gratis en voor niets, uitverkozen als toehoorder. Jouw directe collega is op het moment erg autoritair. Je hebt het gevoel dat je daar steeds tegenop moet boksen. Gelukkig zakt die bazigheid langzaamaan een beetje weg en kun jij weer bloeien.

Geen Tweelingen, Stier of Boogschutter? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden