Daghoroscoop Leeuw Beeld Flair
Daghoroscoop LeeuwBeeld Flair

Daghoroscoop 21 December: Praten met anderen is nuttig, Leeuw ✨

Dit is de daghoroscoop van 21 December 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Leeuw

Als je iets van plan bent, waarbij de goedkeuring of medewerking van anderen nodig is, zorg dan dat je eerst overleg pleegt. Ga niet alvast aan de slag, hoe goed bedoeld ook. Je kunt je aangetrokken voelen tot een groepsactiviteit of een gebeurtenis met een filosofisch thema. Je aansluiten bij anderen zal je helpen een levensprobleem op te lossen. Praten met andere mensen is nuttig voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Doe dat dan ook volop.

Boogschutter

Als je rustig en eerlijk kijkt naar jouw vorderingen van de laatste tijd, zul je moeten toegeven dat het helemaal zo slecht niet gaat. Maar toch… er knaagt ergens een ontevreden gevoel van tekortschieten. Jammer, want dat is echt niet nodig! Misschien werk je een beetje te precies als je met een taak niet opschiet. Denk eens goed na over jouw manier van leven en de mate waarin je daaruit voldoening haalt. Kap met alles wat afbreuk doet aan jouw welbevinden.

Waterman

Het succes in je carrière duurt nog steeds voort. Financieel onafhankelijk zijn is je droom en daarom ga je ook voor het grote geld. Ook de behoefte om vanuit huis te werken blijft bij jou bestaan. Probeer dat mogelijk te maken, al is het met een zelfstandig project. Wanneer deze dag achter de rug is, kun je misschien zelfs een beetje ontspannen, eventueel samen met jouw partner. Dit is een goede dag om het gezellig in huis te maken. Steek de kaarsjes aan.

Geen Leeuw, Boogschutter of Waterman? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden