Daghoroscoop Maagd Beeld Flair
Daghoroscoop MaagdBeeld Flair

Daghoroscoop 20 December: Je hebt niet veel behoefte aan drukte, Maagd✨

Dit is de daghoroscoop van 20 December 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Maagd

Deze dag brengt misverstanden en stress op communicatiegebied. Bovendien kan er van alles misgaan met techniek. Geef jezelf de tijd om alles op orde te brengen en weet dat het vanzelf voorbij gaat. De mensen in je directe omgeving lopen moeilijk te doen, maar jij maakt gebruik van de kracht van de eenvoud. Dat gaat je het nodige respect opleveren. Je hebt op dit moment niet zo veel behoefte aan drukte van buitenaf, jouw directe omgeving is nu voldoende.

Schorpioen

Prop niet te veel activiteiten in één dag. De kans dat er een aantal dingen niet gaan lukken, wordt dan erg groot. Het humeur van anderen kan als een jojo op en neer gaan. Wees daar op voorbereid en stel je flexibel op. Je zult niet in de stemming zijn voor frivole ontspanning. Je zult je meer richten op praktische kwesties. Je kunt vooruitgang boeken met een project dat de nodige inspanning vereist. Wees sociaal niet te negatief, dat schrikt anderen af.

Vissen

Je geniet vandaag ontzettend van aandacht en vleierij. Je bent goed in charmeren. Je bent ook trouw en loyaal als je eenmaal je keuze hebt gemaakt. Je voelt je echt volwassen worden. Vertrouw erop dat de dingen vandaag ook zonder jouw bemoeienissen in orde kunnen komen, ook al kan dit behoorlijk frustrerend voor je zijn. De meeste mensen zijn immers graag nodig. Wees gerust, je bent nodig genoeg, maar de wereld draait ook zonder jou.

Geen Maagd, Schorpioen of Vissen? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden