Daghoroscoop Waterman Beeld Flair
Daghoroscoop WatermanBeeld Flair

Daghoroscoop 2 Januari: Er heerst verwarring, Waterman✨

Dit is de daghoroscoop van 2 Januari 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Waterman

Er heerst verwarring. Daarmee maakt de werkelijkheid plaats voor datgene wat je graag wilt zien. Houd vooral je bankrekening in de gaten. Een onverwachte meevaller kan je plannen veranderen of een plotselinge zakelijke reis haalt thuis een streep door iemands rekening. Het is echter een te mooie kans om te laten liggen. Blijf jezelf trouw als je met een grote verandering te maken krijgt. Je verzwijgt een deel van de waarheid, maar je motieven zijn zuiver.

Leeuw

Je ritme is helemaal verstoord door de feestdagen en je begint vermoeid aan de dag. Je begint ongemotiveerd en je bent eigenlijk alweer toe aan vakantie. Gelukkig wordt er vandaag geen wereldprestatie van je verwacht. Vroeg je bed in vanavond! Kinderen kunnen vandaag erg opstandig zijn. Spanningen op de werkvloer zijn debet aan het onderpresteren van een collega. In de ogen van een kind in je naaste omgeving valt iets belangrijks te lezen.

Kreeft

Het zal niet eenvoudig zijn om in bepaald gezelschap indruk te maken. Een kans jouw invloed uit te breiden kan worden weggekaapt door een rivaal. Hoewel je geneigd zult zijn de ander onderuit te halen, moet je dat niet doen. Het is belangrijk dat men weet wat jij ergens precies mee bedoelt, zonder te hoeven raden. Je gevoeligheid neemt sterk toe, dus neem niet te veel over van anderen. Je straalt, je ziet er goed uit en je gaat steeds meer je eigen weg.

Geen Waterman, Leeuw of Kreeft? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden