Daghoroscoop Leeuw Beeld Flair
Daghoroscoop LeeuwBeeld Flair

Daghoroscoop 2 December: Weet dan dat muziek wonderen kan doen, Leeuw✨

Dit is de daghoroscoop van 2 December 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Leeuw

De twee belangrijkste ingrediënten van vandaag: creativiteit en inspiratie. Heb je de afgelopen tijd vooral veel nagedacht en niet zoveel gevoeld, dan is dit het moment om daar verandering in te brengen. En vind je het lastig om de magische sfeer te pakken te krijgen, weet dan dat muziek wonderen kan doen. Jij bent een ruimdenkend mens. Dat is waarom je vrienden zo graag bij je in de buurt zijn. Maar vandaag heb je eigenlijk maar weinig zin in het podium.

Maagd

Je trekt je het liefst terug om een potje te mediteren. Daar kom je sterker uit. Je hebt er daarna dan ook ineens zin in om iets radicaals te doen. Je kunt volop met je ambities aan de slag gaan, zónder de frustratie waar je soms mee te kampen hebt. De boel blijft in evenwicht en bovendien kun je oplossingen vinden voor problemen. Je gelooft in het goede in de mens en je bent sociaal ingesteld. Misschien wel beetje té, want de mensen profiteren van je.

Ram

Deze dag zet werkzaken in de spotlights, maar ook staat inspiratie vandaag centraal. Je zit vol goede ideeën; zorg dat je ze ergens kunt opschrijven. Je bent eveneens ontzettend druk bezig in jouw sociale netwerk. Je hebt je mening klaar over iemand bij je in de buurt. Toch zul je die mening moeten bijstellen, er gebeuren namelijk wat dingen die je niet had verwacht. Gelukkig ben je flexibel genoeg om toe te geven dat je het bij het verkeerde eind had.

Geen Leeuw, Maagd of Ram? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden