Daghoroscoop Steenbok Beeld Flair
Daghoroscoop SteenbokBeeld Flair

Daghoroscoop 19 December: Doe vanavond iets leuks, Steenbok✨

Dit is de daghoroscoop van 19 December 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Steenbok

Deze dag staat in het teken van plezier en speelsheid. Geen tijd voor frivoliteiten? Probeer dan een beetje te schuiven met je schema. Is dat absoluut onmogelijk? Doe vanavond dan iets leuks, iets waar je normaal niet aan denkt. Heb je overlast van je buren, dan is dit een prima dag om er eens iets van te gaan zeggen. Blaas de dingen niet al te veel op. Houd het zo luchtig mogelijk. Je maakt vandaag perfecte eerste indrukken. Handig bij een sollicitatie.

Zouden jij en je partner ‘Temptation Island’ overleven?

Dit zeggen jullie sterrenbeelden

Ram

Blijf bij de plannen die je voor vandaag hebt gemaakt en voer ze uit. Het is belangrijk dat je zelf je leven een beetje leuker maakt. Doorbreek de sleur met kleine dingen. Ga vaker bij een vriend(in) langs, of koop iets wat je normaal niet zou doen. Zorg ervoor dat je jezelf geen werk in de schoenen laat schuiven dat eigenlijk door een ander gedaan moet worden. Wellicht moet je hierop een uitzondering maken voor een dierbaar persoon die even omhoog zit.

Tweelingen

Houd je in als iemand iets zegt wat je niet bevalt en probeer een beetje te relativeren. Je kunt op meerdere manieren naar een situatie kijken, en jij bent te veel bezig met jouw standpunt. Maak tijdens dat moeilijke gesprek eens gebruik van een andere tactiek dan je gewend bent. Let bovendien uitermate goed op de lichaamstaal van de persoon tegenover je. De communicatie loopt niet helemaal lekker, maar je kunt dingen op een intuïtief niveau begrijpen.

Geen Steenbok, Ram of Tweelingen? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden